Nefret ettiğiniz ve kapanmasını istediğiniz şirketler nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodOfWar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 475
  • Etiketler Etiketler
    nefret nelerdir

GodOfWar 70

Başarılı
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba;

Sevmediğiniz ve tamamen kapanmasını istediğiniz şirketleri belirtebilirsiniz. Bunu belirtmeden önce bir neden de belirtin. Yani bir şirketin neden kapanmasını istiyorsunuz? Veya neden nefret ediyorsunuz?

Merhaba;

Sevmediğiniz ve tamamen kapanmasını istediğiniz şirketleri belirtebilirsiniz. Bunu belirtmeden önce bir neden de belirtin. Yani bir şirketin neden kapanmasını istiyorsunuz? Veya neden nefret ediyorsunuz?
Bilsem kurumu. Kaç yaşındaki çocukları saçma saçma sınavlara sokuyorlar. Üstüne herkes giremiyor sınava ve öğrencilerin içine "Ben başarısız mıyım?" acaba sorusunu getirdi. Bende aynısını yaşamıştım fakat fark ettim oraya girmesem bile zekam değişmez.

Malum Telekom firması.
Tekil olduklarından piyasayı yönetiyorlar, diğer firmaların ellerini bağlıyorlar; arkasındaki gücü yüksek kişiler olduğundan bir şey söylemek ve çözüm bulmak zor.

Ülker. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone. Kızılay ayrıca ama kapanmasın. Çadır sattırmayacak şerefli kişilerce yönetilse iyi olurdu.

Ek olarak menzil tarikatı ile ilişik paralı müritlerin sahibi olduğu şirketler.

Son düzenleme:
Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…