Neil Druckmann'dan The Last of Us Part 3 hakkında yeni açıklama

21931

Deneyimli
Makaleler
1
  • The Last of Us serisinin hayranları uzun bir süredir üçüncü oyunun gelip gelmeyeceğini tartışıyor.
  • Yapımcı neil Drukmann'dan gelen açıklamalar, oyunseverlere adeta umut verdi.
  • The Last of Us part 3 için yeşil ışık yakan drukmann, projenin ilerleyen süreçte mümkün olabileceğini aktardı.
Serinin hayranlarına umut aşılayan druckmann şunları söyledi:

“Yani eğer bir gün oraya geri dönersek, The Last of Us'a layık bir hikaye olduğundan emin olmak istiyorum. O dünyayı seviyorum. O karakterleri seviyorum. Doğru fırsat ve doğru fikir verildiğinde… evet, kesinlikle oraya geri dönerim.”

Kaynak: https://webmasto.com/neil-druckmanndan-the-last-of-us-part-3-hakkinda-yeni-aciklama

Umarım The Last of Us 3'ü görürüz. 1 ve 2'nin her sahnesini hatırlıyorum, gerçekten şaheser. Hem hikâyede tamamlanmış olur. Ancak yakın zamanda görebileceğimizi zannetmiyorum, en az 2028 gibi. Belki de PS 6'nın oyunu olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım 2'deki gibi basit bir hikaye yapmazlar. Özellikle sonu beni delirtmişti.

@murim, sonunu hikâyeyi bitirmemek için o tarzda yaptılar bence. Abby ya da ellie ölseydi 3. oyun için bir konu kalmazdı.

Aslında şu mantıklı olabilirdi: Ellie Abby'yi öldürseydi 3. oyunda Lev' in Ellie'den intikam almasıyla alakalı bir konu olurdu.

Gerçekten heyecan verici, bakalım 3. oyunda bizi ne bekliyor.

Vallahi 3. oyunda Ellie öldürtür hepten fıtık eder milleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…