Heineken Uzman Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 119 Makaleler 1 Beğeniler 85 12 Ocak 2025 #1 Öncelikle herkese iyi Sosyaller, NeoCat adında bir NeoFetch tema paketi hazırladım ve izninizle sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz. NeoCat Nedir? NeoCat içerisinde 80'den fazla neofetch konfigürasyonu içerir ve seçtiğiniz konfigürasyonu sisteminize yükler. Bazı örnek temalar: NeoCat'in Bağlantıları: GitHub:GitHub - m3tozz/NeoCat: NeoCat - NeoFetch Theme Pack Pling: NeoCat - NeoFetch Theme Pack. Tema Listesi: NeoCat-Themes Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2025
Öncelikle herkese iyi Sosyaller, NeoCat adında bir NeoFetch tema paketi hazırladım ve izninizle sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz. NeoCat Nedir? NeoCat içerisinde 80'den fazla neofetch konfigürasyonu içerir ve seçtiğiniz konfigürasyonu sisteminize yükler. Bazı örnek temalar: NeoCat'in Bağlantıları: GitHub:GitHub - m3tozz/NeoCat: NeoCat - NeoFetch Theme Pack Pling: NeoCat - NeoFetch Theme Pack. Tema Listesi: NeoCat-Themes
1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 12 Ocak 2025 #2 Arch-Chan temalı da bekleriz.
1 15373 Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 284 Çözümler 1 Beğeniler 229 12 Ocak 2025 #3 @Heineken, FastFetch içinde yapar mısınız?
KS KS Heineken Uzman Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 119 Makaleler 1 Beğeniler 85 12 Ocak 2025 #4 14083 dedi: Arch-chan temalı da bekleriz. Genişletmek için tıkla... Şu an NeoCat'i geliştirmeyi bıraktım (aslında ara verdim fastcat adında farklı bir proje ile uğraşıyorum) fakat not aldım yeni sürüm ile NeoCat'e ekleyeceğim. 15373 dedi: @Heineken, fastfetch içinde yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Fastfetch için de tema paketi uygulamam mevcut, aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz: FastCat - FastFetch Tema Paketi
14083 dedi: Arch-chan temalı da bekleriz. Genişletmek için tıkla... Şu an NeoCat'i geliştirmeyi bıraktım (aslında ara verdim fastcat adında farklı bir proje ile uğraşıyorum) fakat not aldım yeni sürüm ile NeoCat'e ekleyeceğim. 15373 dedi: @Heineken, fastfetch içinde yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Fastfetch için de tema paketi uygulamam mevcut, aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz: FastCat - FastFetch Tema Paketi