Detaylar
Kim cevapladı?Sitesinden alışveriş yapan var mı o önemli yani arada hepsiburada olsa gözüm kapalı alırım ancak direk kendi sitelerinden almak biraz risk gibi o yüzden sordumPek çok sitede satış yapıyor güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ayrıca İstanbul'da mağazaları var mış.
Basit bir şey alacaksanız güvenilebilir lakin binlerce liralık bilgisayar falansa ben şahsen tercih etmezdim.Sitesinden alışveriş yapan var mı o önemli yani arada hepsiburada olsa gözüm kapalı alırım ancak direk kendi sitelerinden almak biraz risk gibi o yüzden sordum.
Ortalama 4.000 TL lik bir alım yapacağım ancak güvenemiyorumBasit bir şey alacaksanız güvenilebilir lakin binlerce liralık bilgisayar falansa ben şahsen tercih etmezdim.
3-5 kuruş daha verip bilindik bir yerden almak daha mantıklı olabilir.Ortalama 4.000 TL lik bir alım yapacağım ancak güvenemiyorum
3-5 kuruş daha verip bilindik bir yerden almak daha mantıklı olabilir.
Arada tam 1.200 TL var o yüzden almak istiyorum ama bilemedim sanırım hiç bu siteden alışveriş yapan yok.
Etbis kaydı yok, bu kadar ucuz olması da pek normal değil.Arada tam 1.200 TL var o yüzden almak istiyorum ama bilemedim sanırım hiç bu siteden alışveriş yapan yok.