Net ses veren kulaklık önerisi

Bütçe
3000

miraçov

Üstün
Yer
somewhere in the middle of nowhere
Merhaba. Kulak içi, kulak üstü fark etmez, kulaklık arıyorum. iPhone 13 kullanıyorum bütçemde AirPods yok açıkçası da istemiyorum, kulaklık önerilerinize açığım. Film, müzik ve en önemlisi oyun oynamak için alacağım net ses önemli basstan ziyade. Şarjıda uzun süre götürmeli.

Hem ses oyun için iyi bir şey istiyorsan biraz daha bütçe lazım Asus Pelta ve Hypex Claud 3 ihtiyaçlarını karşılar.

Son düzenleme:
Anker Soundcore Q30 müthiş bir kulaklıktır. Hem müzik hem prodüksiyon hem film her şey de kullanıyorum. Kulaklığın orijinal EQ ayarında bass biraz fazla gelebilir. Telefon uygulamasından ince bir ayarla olması gereken EQ ayarına getirilebiliyor.
Bu kulaklık BT kulaklık ama yanında kablo da geliyor. Dolayasıyla oyun için de kullanılabilir. (Oyun oynarken mikrofonu çalışıyor mu onu bilmiyorum bu arada.)

Redmi Buds 6 Pro şu an F/P bir ürün ama siz LDAC'dan mahrum kalacaksınız Apple yüzünden (maksimum AAC ile).

IEM kulaklıklar, en iyi ve en doğru sesi veren kulaklıklar, 3000TL'ye KZ Castor Pro, ZSN Pro 2 önerebilirim.

QCY N70 olabilir. Dusuk gecikme modu basarilidir.

IEM kulaklıklar, en iyi ve en doğru sesi veren kulaklıklar, 3000TL'ye KZ Castor Pro, ZSN Pro 2 önerebilirim.
iPhone 13'de kullanabilmesi icin Lightning adaptoru lazim. Ben baktim bulamadim duzgun bir sey.

iPhone 13'de kullanabilmesi icin Lightning adaptoru lazim. Ben baktim bulamadim duzgun bir sey.
İllaki DAC gerekli değil Dongle'lar yeterli olur genellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…