Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 11 Ocak 2026 #11 Simon dedi: O dongle'lar pek iyi degil. Net ses vermesini isteyen birini hayal kirikligina ugratabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanılan IEM'e bağlı, ThieAudio Monarch gibi üst düzey teknik IEM kullanırsanız tabii ki son performansı kötü hem de cızırtılı ses alırsınız. 7Hz Salnotes Zero, Kiwi Ears Cadenza kullanırsanız DAC'a ihtiyaç duyulacağını düşünmüyorum
Simon dedi: O dongle'lar pek iyi degil. Net ses vermesini isteyen birini hayal kirikligina ugratabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanılan IEM'e bağlı, ThieAudio Monarch gibi üst düzey teknik IEM kullanırsanız tabii ki son performansı kötü hem de cızırtılı ses alırsınız. 7Hz Salnotes Zero, Kiwi Ears Cadenza kullanırsanız DAC'a ihtiyaç duyulacağını düşünmüyorum
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.501 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 11 Ocak 2026 #12 Glade dedi: Kullanılan IEM'e bağlı, ThieAudio Monarch gibi üst düzey teknik IEM kullanırsanız tabii ki son performansı kötü hem de cızırtılı ses alırsınız. 7Hz Salnotes Zero, Kiwi Ears Cadenza kullanırsanız DAC'a ihtiyaç duyulacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Amazon'a baktım adaptör bulamadım doğru düzgün. IEM olarak benim önerim Simgot EW200.
Glade dedi: Kullanılan IEM'e bağlı, ThieAudio Monarch gibi üst düzey teknik IEM kullanırsanız tabii ki son performansı kötü hem de cızırtılı ses alırsınız. 7Hz Salnotes Zero, Kiwi Ears Cadenza kullanırsanız DAC'a ihtiyaç duyulacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Amazon'a baktım adaptör bulamadım doğru düzgün. IEM olarak benim önerim Simgot EW200.