Elektronik Netac Basic NTB 8 GB DDR3L 1600 MHz CL 11 RAM 400 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TMW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    mhz ram

TMW

Deneyimli

• Ürün fiyatı sepette 400 TL. Hesaba özel 150 TL'ye 50 TL kupon olabilir ve Pazarama Plus ile beraber 338 TL'ye alınabilir.

• (Hafta sonuna özel 400 TL'ye 80 TL indirim tanımlanmış bulunmakta. Yazıldığı şekliyle 311 TL'ye alınabiliyor.)

• 2 adet alımda da aynı fiyata alınabilir. Hesaba özel 750 TL'ye 125 TL indirim ve Pazarama Plus ile 676 TL'ye geliyor yine.

Son düzenleme:
Bunun nesi indirim anlamadım.
Bu tür bellekleri kullanan bilgisayarlar da var. 16 GB destekleyen veya herhangi bir cihaz için de yararlı olacaktır. Piyasada satılan DDR3 ve DDR3L bellekler bu fiyata genel olarak sahte oluyor. Boyut 8 GB, satıcı güvenilir, marka bilinmez değil. Buna benzer olan bellekler Vatan'da 4 GB olarak aynı fiyata satılmakta. Kimine uygun olabilir.

Sahte Kingston alırım Netac almam. Zamanında bana çok çektirdi bu marka...

Sahte Kingston alırım Netac almam. Zamanında bana çok çektirdi bu marka...
Kötü bir deneyim yaşanılmış anlaşılan. Peki asıl konu ürünün veya markanın kötü olması veya kötü imaja sahip olması mı, yaşanılan talihsizlik mi yoksa ürünün indirimde olup olmadığı mı?

Zamanında Netac'ın sıfır SSD'sini sattığım bir bilgisayarda kullanmıştım ve SSD'nin kısa devre yapması sonucu anakart arızalanmıştı bilgisayarı sattıktan 2 gün sonra. Alıcıya hem anakart hem de SSD için para iadesi yapmak zorunda kalmıştım. Ayrıca Netac zaten genel olarak çok da kaliteli bir marka değil.

Aynı şeyi yaşadım ama sorun kısa devremi bilmem SATA girişini yakmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…