Wuesty Uzman Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Beğeniler 3 Yer ANKARA / KEÇİÖREN Cumartesi 13:14 #1 Geçen gün NetAdapterRepair kullandıktan sonra kendim yaşadığım sorunun biraz uğraşarak bulduğum çözümünü size aktarıyorum. 1- Hizmetler panelini açın ve aşağı doğru inin. 2- İndikten sonra bu 2 hizmeti bulun, WLANSVC ve DOT3SVC hizmetleri. 3- Her ikisini de özellikler kısmından başlangıç türünü Otomatik yaparak uygulayın ve sisteminizi yeniden başlatın. Bundan sonra internete tekrar erişebilmiş olmalısınız. Okuduğunuz için teşekkürler. Dosya Ekleri 1780740443218.webp 9,6 KB · Görüntüleme: 8
Geçen gün NetAdapterRepair kullandıktan sonra kendim yaşadığım sorunun biraz uğraşarak bulduğum çözümünü size aktarıyorum. 1- Hizmetler panelini açın ve aşağı doğru inin. 2- İndikten sonra bu 2 hizmeti bulun, WLANSVC ve DOT3SVC hizmetleri. 3- Her ikisini de özellikler kısmından başlangıç türünü Otomatik yaparak uygulayın ve sisteminizi yeniden başlatın. Bundan sonra internete tekrar erişebilmiş olmalısınız. Okuduğunuz için teşekkürler.
nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 571 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 421 Cumartesi 13:44 #2 Elinize sağlık.