Diğer Netgsm 50 GB 2000 DK 100 SMS 430 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 392

pars

Başarılı
Makaleler
5
Yer
Aydın
Merhaba, arkadaşlar kampanya devam ediyor. 7 aydır zam da gelmediğini belirtmek isterim.
Netgsm'de 50 GB 2000 DK 100 SMS: 430 TL.

Diğer paketler ise şu şekilde
1 GB 100 DK 50 SMS: 29 TL
2 GB 250 DK 50 SMS: 49 TL
4 GB 250 DK 50 SMS: 59 TL
6 GB 500 DK 50 SMS: 79 TL
10 GB 500 DK 50 SMS: 99 TL
15 GB 500 DK 50 SMS: 119 TL
20 GB 500 DK 100 SMS: 149 TL
30 GB 2000 DK 100 SMS: 285 TL
40 GB 2000 DK 100 SMS: 355 TL
50 GB 2000 DK 100 SMS: 430 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tık kumar. Nasıl TurkNet veya daha eski bir örnek Superonline ilk genişleme stratejisi kurduğu zaman uygun fiyat ile yayıldıysa bu firma da aynı stratejiyi izliyor ama taahhüdü olmadığı için elinde sonunda zam yapacaklar ve en azından Vodafone ve TT seviyesine gelecek diye düşünüyorum. Belli bir süre abonelik ücretinden tasarruf etmek için hat değiştirme uğraşına girmek isteyenler için güzel fırsat. 20 GB paketi daha dün Vodafone'dan 250₺'ye aldım 1 sene taahhüt ile düşününce 100₺ ucuz yani...

Bir tık kumar. Nasıl TurkNet veya daha eski bir örnek Superonline ilk genişleme stratejisi kurduğu zaman uygun fiyat ile yayıldıysa bu firma da aynı stratejiyi izliyor ama taahhüdü olmadığı için elinde sonunda zam yapacaklar ve en azından Vodafone ve TT seviyesine gelecek diye düşünüyorum. Belli bir süre abonelik ücretinden tasarruf etmek için hat değiştirme uğraşına girmek isteyenler için güzel fırsat. 20 GB paketi daha dün Vodafone'dan 250₺'ye aldım 1 sene taahhüt ile düşününce 100₺ ucuz yani...

Çok fazla kulllanıcısı olduğunu düşünmüyorum daha gider böyle.

Veyahut baktılar kimse gelmiyor anlık kullanıcılarına da geçirebilirler parayı.

Merhaba, arkadaşlar kampanya devam ediyor. 7 aydır zam da gelmediğini belirtmek isterim.
Netgsm'de 50 GB 2000 DK 100 SMS: 430 TL.

Diğer paketler ise şu şekilde
1 GB 100 DK 50 SMS: 29 TL
2 GB 250 DK 50 SMS: 49 TL
4 GB 250 DK 50 SMS: 59 TL
6 GB 500 DK 50 SMS: 79 TL
10 GB 500 DK 50 SMS: 99 TL
15 GB 500 DK 50 SMS: 119 TL
20 GB 500 DK 100 SMS: 149 TL
30 GB 2000 DK 100 SMS: 285 TL
40 GB 2000 DK 100 SMS: 355 TL
50 GB 2000 DK 100 SMS: 430 TL

Sim kart dun geldi. Bugun de 15 gb olani alacagim sanirim.

Emin olun Vodafone'dan daha iyi.

Hocam iyi olabilir ama bu fiyat sürdürülebilir değil. Nasıl Millenicom şu an fiyat olarak neredeyse diğer firmalarla aynı seviyeye geldiyse hatta yıl içinde yaptıkları zamları hesaba katınca diğer firmaların taahhütlü ama aylık bazda pahalı ürünleri ile aynı fiyata geliyorsa bu da ilerleyen vakitlerde ona dönecek. Turkcell sıkıntılı mı da kendisi 500₺'ye sattığı paketi kendi altyapısını kullanan firmanın 150₺'ye satmasına uzun süreli izin versin ? Ha bu fiyatlar dediğim seviye gelene kadar kullanılır kesinlikle, taahhüttü bitenlerin faydalanmasını öneririm.

Çok fazla kulllanıcısı olduğunu düşünmüyorum daha gider böyle.

Veyahut baktılar kimse gelmiyor anlık kullanıcılarına da geçirebilirler parayı.

En fazla bir ay geçirebilir kullanıcı taahhüt olmadığı için sonrasında değiştirir operatörü. Diğer operatörlere 2 ayda ödediğimiz fatura kadar fatura çıkaracaklarını düşünmüyorum.

Hocam iyi olabilir ama bu fiyat sürdürülebilir değil. Nasıl Millenicom şu an fiyat olarak neredeyse diğer firmalarla aynı seviyeye geldiyse hatta yıl içinde yaptıkları zamları hesaba katınca diğer firmaların taahhütlü ama aylık bazda pahalı ürünleri ile aynı fiyata geliyorsa bu da ilerleyen vakitlerde ona dönecek. Turkcell sıkıntılı mı da kendisi 500₺'ye sattığı paketi kendi altyapısını kullanan firmanın 150₺'ye satmasına uzun süreli izin versin? Ha bu fiyatlar dediğim seviye gelene kadar kullanılır kesinlikle, taahhüttü bitenlerin faydalanmasını öneririm.

Millenicom ben kullanmıyorum ama iki tanıdığım kullanıyor 279 TL ödüyor. Türk Telekom altyapısı kullanan TurkNet fiberi 500TL sunuyor Telekom 650 700 TL'den başlıyor geçirecek dediğimiz tutarların Turkcell'in üstüne çıkacağını düşünmüyorum bence alternatif olarak değerlendirilebilir.

Bence şu anda tek eksi yönü VoLTE desteğinin olmaması.

Son düzenleme:
Bu operatöre bir türlü ısınamadım yıl olmuş 2024 bir GSM operatörü kullanıcısı SMS ile uğraştıramaz üstüne üstlük VoLTE yok arkadaşımı bu operatöre geçirdik memnun kalmadı hem SMS konusunda hem de VoLTE konusunda sesi kötü geliyor üstüne bir de ben Vodafone kullanıyorum onu arayınca telefon çalmıyormuş gibi oluyor zaten 20 GB'dan sonraki paketler aşırı saçma olmuş mesela adama lazım olan 25 GB adam ya 150 TL'ye mecbur 20 GB alacak ya da 285 TL'ye 30 GB arada bir denge yok benim babam 40GB+ sınırsız sosyal medya paketine Vodafone'da 280 TL ödüyor zaten bu arada şunu da söylemeliyim adamlar kaç aydır bir banka ile entegrasyon yapamıyorlar ocak ayından beri sadece 4-5 banka eklenebildi.

Maalesef, ben olsam geçmezdim. Daha yeni, ayrıca yok hat teslim ücreti yok telsiz kullanım ücreti yok ilk kullanım ücreti bayağı bilmediğiniz vergiler kesip 12'ye bölüyor. Ayrıca bazı firmaların SMS'i hala düzgün bir şekilde gelmiyor..

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt