Netgsm nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11100
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    nasıl netgsm

11100

Becerikli
Pek çok konu açılmış olabilir. Ama ben merak ettiklerimi sormak için ya da doğru bildiklerimi teyit etmek için tekrar açmak istedim.
  1. Netgsm interneti diğer operatörlere göre daha ucuz ama interneti iyi mi, hızlı mı?
  2. Kapsama alanı fazla mı, hem şehir merkezlerinde hem de kırsalda iyi çekiyor mu?
  3. Netgsm de taahhüt tarzı bir şey var mı?
  4. Diğer operatörlere göre arama, SMS gibi temel şeyler konusunda iyi midir yani mesela aramalarda falan herhabgi bir sıkıntı çıkıyor mu?
  5. Sadece Turkcell baz istasyonlarını mı kullanıyor yoksa konuma göre hangi operatör daha iyi çekiyorsa onun baz istasyonunu mu kullanıyor?
  6. Son sorum güvenilir mi, ileride Netgsm kullansam kullandım diye herhabgi sorun, sıkıntı vb çıkar mı?

1) Turkcell baz istasyonu kullanıyor.
2) Turkcell nasıl çekiyorsa öyle çekiyor.
3) Taahhüt yok.
4) Bazı bankalardan SMS gelmiyor. Ek olarak volte/ VoWiFi yok o yüzden arama kalitesi biraz düşebilir.
5) Sadece Turkcell kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
e-Devlette operatör olarak görünüyor NetGSM yani kullandınız diye bir sorun olacağını düşünmüyorum.

e-Devlet'te operatör olarak görünüyor Netgsm yani kullandınız diye bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Yok hocam kullanmadım daha. Geçen ayın 20'sinde Türk Telekom'a geçtim. 3 ay alabileceğim 50 GB 1000 dk 1000 SMS 210 TL'lik paket kullanıyorum. Türk Telekom'un cıvığı çıkarsa Netgsm düşünüyorum. TT'ye de Turkcell'den gecmistim ben öğrenciyim bana aşırı pahalı geliyordu Turkcell faturasız paketleri. Netgsm geçersem faturalı olsa da hem ucuz hem cayma bedeli taahhüt derdi yok. Hem internet en önemli şey benim gibi biri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…