New World'ün 10. sezonuyla birlikte, 'Rise of the Angry Earth' Genişleme Paketi tüm PC oyuncularına ücretsiz hale geldi. Benimde çok sevdiğim bir oyundur kendisi ve bu güncelleme ile birlikte tekrardan başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayacak oyuncular için dikkat, bağımlılık yapabilir.
Hocam yalan bilgi vermek gibi olmasın da yanlış hatırlamıyorsam sadece tek sunucu üzerinden ilerlenebiliyordu. Server değiştirmek için belirli bi ücret ödenmesi gerek diye hatırlıyorum.
Bende ilk çıktığı zaman başlamıştım hocam da oyunu kıracak kadar bir şeyler yaşandığını hatırlamıyorum. Sadece oyunun ekonomisinin bozulduğunu hatırlıyorum 2-3 ay sürmüştü sorun sanırım; 2022 yılı sonrası hileciler azalmışlardı.
Hocam yalan bilgi vermek gibi olmasın da yanlış hatırlamıyorsam sadece tek sunucu üzerinden ilerlenebiliyordu. Server değiştirmek için belirli bi ücret ödenmesi gerek diye hatırlıyorum.
Bende ilk çıktığı zaman başlamıştım hocam da oyunu kıracak kadar bir şeyler yaşandığını hatırlamıyorum. Sadece oyunun ekonomisinin bozulduğunu hatırlıyorum 2-3 ay sürmüştü sorun sanırım; 2022 yılı sonrası hileciler azalmışlardı.
Büyük bir hile skandalı yaşandı, bazı birliklerde ki elemanlar gold duplicate etti ve sıfırlamayı reddetti oyun yönetimi, sadece düzeltmeye gidileceğini söylemişti.