Ranforth

Çalışkan
Selamlar. NEXT 55 inç - 4K UHD - MiniLED - Google TV 19.499 TL. Peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla miniled tv asla kaçırmayın asla

1762859350259.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
20K'ya mini LED bulmuşsun, kim eksisini takar hocam? Yapıştırmalık ürün.
Sorun da o zaten. 20K'ya nasıl satılıyor acaba başka bir bit yeniği var mı diye düşünüyor insan ister istemez. Miniled diye gözümüzü kapatıp atlamalı mıyız? Artık her şeye şüpheyle bakar olduk. Ben almadım ama alacak olan varsa umarım iyi çıkar.

Şunlara da bakabilirsiniz. Bu arkadaşın tavsiyelerine biraz güvenirim. Boş ürün anlatmıyor. Fiyatına göre iyi diyorsa iyidir ama sonrasında sıkıntı çıkma garanti servis durumları çok önemli.

Son düzenleme:
Gayette satılır hocam, sonuçta Türkiye'de üretiliyor ürün. Daha da kötüsü burada üretilip pahalı olması saçma olur, Next yılların markası, bit yeniği olacağı sanmam. Zaman gösterir.

Şu ürünün altına gelen yorum şöyle.

Sesi iyi fazlasıyla yeterli. Sesi çok açmadan basları duymak zor. Miniled demek saçma bence LED olarak düşünün çünkü 128 karartma bölgesiyle çok anlamsız oluyor. En ufak piksel renginde oldukça geniş bir alan aydınlatılıyor. Hiçbir şey yüklemeden kalan hafıza 4.4 GB bence yetersiz birkaç uygulama ile dolacaktır diye düşünüyorum. Arayüzün hızı fena değil servis 1 gün sonrasına randevu verdi. Next'i 2. aramamdan sonra ama takip edemiyorsunuz durumu ne servis ayarlandı mı? Zira site çalışmıyor servis için olan mesajda attıkları site. Kısaca Google TV özelliği olan ses kalitesi ve düzeyi iyi QLED/QNED olarak düşünün bence. Fiyatı Miniled için zaten çok uygun ama aynı şekilde Miniled giriş seviye bile denemez bu Miniled özelliğiyle.