Next YE-65GFSG8-QLED nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 407
  • Etiketler Etiketler
    nasıldır next
Kullanıyorum, paneli KTC'nin dediğin gibi. Bayağı memnunum, VA QLED panel oluşu siyahları daha etkili kılıyor. Renkler de oldukça canlı. HDR desteği falan oldukca iyi. Samsung bir Smart TV ile beraber kullanıyorum, eksiği yok fazlası var, hem yeni olması sebebiyle hem de özellikleri daha iyi.

Amazon'da da ürünün yorumlarında kullanıcılar tarafından bırakılmış bazı görüntüler;

Sesi tatmin ediyor mu?

Sesi tatmin ediyor mu?
Güzel bir ayar yapmak gerekiyor elbette. Haber kanallarını izlediğim ayarla bir futbol müsabakasını izlediğim ses ayarı aynı değil. Stok, ayarsız halinden kullanıcılar memnun kalmayabiliyor. Dolby Surround ve ekolayzer ayarlarını biraz kurcalamak lazım nihayetinde.

Güzel başlık. Ben de bu modeli almayı düşünüyordum. Amazon ekstra 2500 TL kupon veriyor. 30 bin TL bütçem var. Acaba daha iyisi alınır mı ki bu fiyatlara?

Her kanal değiştiğimizde ses ayarı yapmak zorunda mıyız?

Her kanal değiştiğimizde ses ayarı yapmak zorunda mıyız?
O kadar da gerek olmuyor açıkçası, diyeyim. Maç / film izlerken ayar tuşundan sese gelip oradan film / spor moduna alıyorum. Haber izlerken de haber moduna, veya kendi özelleştirdiğim moda. Yani her kanalda ayar değiştirmiyorum.

Güzel başlık. Ben de bu modeli almayı düşünüyordum. Amazon ekstra 2500 TL kupon veriyor. 30 bin TL bütçem var. Acaba daha iyisi alınır mı ki bu fiyatlara?
30 bin liradaki rakiplerini güncel olarak tam bilmiyorum. Lakin indirimsiz fiyatı bile harika bu cihaz için bence, mutlaka indiriminizi değerlendirin, sadece bu TV özelinde değil tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…