D Deltore Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 106 Beğeniler 18 7 Eylül 2025 #1 Vortex'i sürekli kullanıyordum, bu sefer yüklediğimde mod kısmı açılmadı. Modları yüklüyorum ama mod kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025
Vortex'i sürekli kullanıyordum, bu sefer yüklediğimde mod kısmı açılmadı. Modları yüklüyorum ama mod kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Tuhoiisa 7 Eylül 2025 Deltore dedi: Vortex'i sürekli kullanıyordum, bu sefer yüklediğimde mod kısmı açılmadı. Modları yüklüyorum ama mod kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyuna mod yüklüyorsanız, aşağıdaki listeden bulup “Manage” tuşuna basın.
Deltore dedi: Vortex'i sürekli kullanıyordum, bu sefer yüklediğimde mod kısmı açılmadı. Modları yüklüyorum ama mod kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyuna mod yüklüyorsanız, aşağıdaki listeden bulup “Manage” tuşuna basın.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.130 Çözümler 19 Beğeniler 714 7 Eylül 2025 #2 Deltore dedi: Vortex'i sürekli kullanıyordum, bu sefer yüklediğimde mod kısmı açılmadı. Modları yüklüyorum ama mod kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyuna mod yüklüyorsanız, aşağıdaki listeden bulup “Manage” tuşuna basın. Artı 0 Eksi Çözüm
Deltore dedi: Vortex'i sürekli kullanıyordum, bu sefer yüklediğimde mod kısmı açılmadı. Modları yüklüyorum ama mod kısmı gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hangi oyuna mod yüklüyorsanız, aşağıdaki listeden bulup “Manage” tuşuna basın.
KS KS D Deltore Becerikli Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 106 Beğeniler 18 7 Eylül 2025 #3 Tuhoiisa dedi: Hangi oyuna mod yüklüyorsanız, aşağıdaki listeden bulup “manage” tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bro. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Hangi oyuna mod yüklüyorsanız, aşağıdaki listeden bulup “manage” tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bro.