kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 4 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar selam. Normalde hep NFC ile ödeme yapmama rağmen iki gündür "Chip ya da Manyetik kullanınız" hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar selam. Normalde hep NFC ile ödeme yapmama rağmen iki gündür "Chip ya da Manyetik kullanınız" hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim?
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 4 Ekim 2025 #2 Troy kartlarda oluyor genelde uzun süre alışveriş yapmayınca oluyor sonra düzelir demişti bana bir kasiyer.
Troy kartlarda oluyor genelde uzun süre alışveriş yapmayınca oluyor sonra düzelir demişti bana bir kasiyer.
KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 4 Ekim 2025 #3 achelleus dedi: Troy kartlarda oluyor genelde uzun süre alışveriş yapmayınca oluyor sonra düzelir demişti bana bir kasiyer. Genişletmek için tıkla... Valla Yapı Kredi MasterCard kullanıyorum hocam. Fiziki kartı uzun süredir kullanmadım. Ondan mıdır acaba?
achelleus dedi: Troy kartlarda oluyor genelde uzun süre alışveriş yapmayınca oluyor sonra düzelir demişti bana bir kasiyer. Genişletmek için tıkla... Valla Yapı Kredi MasterCard kullanıyorum hocam. Fiziki kartı uzun süredir kullanmadım. Ondan mıdır acaba?
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 274 Çözümler 2 Beğeniler 138 4 Ekim 2025 #4 Benim Troy kartım vardı temassızda yapıyordu Mastercard ise bir şey diyemeyeceğim.
KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 4 Ekim 2025 #5 achelleus dedi: Benim Troy kartım vardı temassızda yapıyordu Mastercard ise bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam yine de bir de temassız deneyeyim yarın
achelleus dedi: Benim Troy kartım vardı temassızda yapıyordu Mastercard ise bir şey diyemeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam yine de bir de temassız deneyeyim yarın
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.530 Makaleler 9 Çözümler 57 Beğeniler 3.011 Yer Mersin | Lefkoşa 7 Ekim 2025 #6 kaganaltug dedi: Çok teşekkür ederim hocam yine de bir de temassız deneyeyim yarın Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Çözebildiniz mi? Genelde bu durum kredi kartının temassız işleme kapatılması sonucunda oluşur.
kaganaltug dedi: Çok teşekkür ederim hocam yine de bir de temassız deneyeyim yarın Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Çözebildiniz mi? Genelde bu durum kredi kartının temassız işleme kapatılması sonucunda oluşur.
KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 8 Ekim 2025 #7 Emir dedi: Son durum nedir? Çözebildiniz mi? Genelde bu durum kredi kartının temassız işleme kapatılması sonucunda oluşur. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde banka kartı kullanıyorum ama denememiştim buraya yazdığımdan beri, yarın deneyip son durumu paylaşayım
Emir dedi: Son durum nedir? Çözebildiniz mi? Genelde bu durum kredi kartının temassız işleme kapatılması sonucunda oluşur. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde banka kartı kullanıyorum ama denememiştim buraya yazdığımdan beri, yarın deneyip son durumu paylaşayım