NFS Carbon ve Most Wanted gibi oyunlar nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dixtuel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 183
  • Etiketler Etiketler
    nfs

dixtuel

Uzman
Merhaba. NFS Carbon, Underground 2 vs. oynamak istiyorum. Eskiden PS2'im vardı ve oradan oynuyordum. Şimdi bilgisayardan oynamak istiyorum fakat yayından kalktığı için bulamadım. Nereden güvenli şekilde indirebilirim?

İfadeler: 199
Merhaba. NFS Carbon, Underground 2 vs. oynamak istiyorum. Eskiden PS2'im vardı ve oradan oynuyordum. Şimdi bilgisayardan oynamak istiyorum fakat yayından kalktığı için bulamadım. Nereden güvenli şekilde indirebilirim?
Böyle abandonware yani satılmayan oyunları ilk önce myabandonware üzerinden indiririm. Baktım orda yok archive.org a bakarım. Orda da yoksa rastgele sitelerden bakarım.

Böyle abandonware yani satılmayan oyunları ilk önce myabandonware üzerinden indiririm. Baktım orada yok archive.org a bakarım. Orada da yoksa rastgele sitelerden bakarım.

Hocam myabandonware'in indirme hızının limitini kaldırmanın bir yolu var mı?

Korsan sitelere bakabilirsiniz. GOG diye eski oyunları yenileyip satan bir site var steam epic games gibi. Oraya bakın hocam.

Korsan sitelere bakabilirsiniz. GOG diye eski oyunları yenileyip satan bir site var Steam Epic Games gibi. Oraya bakın hocam.

GOG'da yayınlanmamış hocam. Oyun resmi olarak satılmadığı için link paylaşımında sıkıntı yok diye biliyorum. Zaten konu açılmazdı sıkıntılı olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…