NFS Unbound 5 dolara değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    nfs unbound
Seviyorsan araba yarışı al. Grafikleri çok güzel duruyor ve araba kontrolü de çok şahane.

Bir hayal kırıklığı daha yaşayacaksın diyebilirim eğer denemediysen lütfen forza horizon 5 al parasına değecektir.

Değmez. Tabii NFS den ne istediğine göre değişir. Gerçekçi motor sesi istiyorsan Hot Pursuit Remastered öneririm.

Efektler ve araçlar olarak zevkli bir oyun. Araçları almak için uğraşmak falanda eğlenceli.

Heat ve Unbound deneyimlerimi yazayım dedim, merak edenlere yardımcı olacaktır.
35 saat HEAT, 25 saat Unbound oynamış biri olarak evet HEAT optimizasyon olarak gerçekten kötü, sürekli drop giriyordu.
Tabi beetle ile milletin egzotik arabalarını sollamak çok keyifliydi, ama bir o kadar da dengesizdi.
Zaten bu dengesizlik oyundan 35 saat sonrasında sıkılmama neden oldu, özetlemem gerekirse oyunda 3-5 tane kırık araç var.
(Haddinden fazla güçlü, dengeyi bozan)
Belli bir süreden sonra herkes bu araçları alıyor 10 kişilik yarışta 5 kişi aldıysa tamam, artık 6.lık için yarışıyorsunuz.
Haliyle toplam ne kadar çok araç olursa olsun 3-5 araçta dönüp duruyorsunuz ki yarışların anlamı olsun.

Unbound ise bu açıdan gayet iyi henüz kırık bir araca denk gelmedim, zaten yarışlarda seviye mantığı eklemişler.
Yani B isteyen yarışa S+ araçla giremiyorsunuz B araç lazım. Bu sayede arabalar değil sürücüler yarışmış oluyor gayet mantıklı.
Ek olarak oyun yağ gibi akıyor diyebilirim, grafikler de güzel. Bi tek hoşuna gitmeyen çizim tarzı olabilir, onun dışında beklentine bağlı ben sevdim.

Bu arada 5 dolar vermem Epic'de 80 liraya satılıyor. Zaten nereden alırsan al EA üzerinden açılıyor haliyle Steam olmasının pek anlamı yok.

forza horizon 5 al parasına değecektir.
80 liralık Unbound 500 liralık Forza 5'ten F/P olarak bin kat daha iyi haberin olsun dostum.
Aralarında 6 kat fiyat farkına değer fark yok, olsa derim gerçekten yok.

Son düzenleme:
Epic'te 84TL. Oradan al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…