NFS Unbound zorluğu nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renster
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
  • Etiketler Etiketler
    nfs unbound

Renster

Başarılı
Oyunu 30 saat civarı oynadım fakat o kadar zor ki çoğu yarışta 1. olamıyorum ve aracım diğer yarışçılarınkinden daha üst seviye. Hikayede adam akıllı ilerleyemedim bile. Driftler de keza öyle çok zor. Heat, Payback ve 2015'te böyle bir zorluk yaşamamıştım. Bu oyun mu çok zor, ben mi oynayamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 30 saat civarı oynadım fakat o kadar zor ki çoğu yarışta 1. olamıyorum ve aracım diğer yarışçılarınkinden daha üst seviye. Hikayede adamakıllı ilerleyemedim bile. Driftler de keza öyle çok zor. Heat, Payback ve 2015'te böyle bir zorluk yaşamamıştım. Bu oyun mu çok zor, ben mi oynayamıyorum?

En zora alma oyunu. Kolayda ya da normalde oyna. Bir de unboundda önemli olan yarış başındaki launch Control. En baştan öne geçersen bir daha gelemezler. Onun dışında virajlarda kökle el frenini dön sonra burst tuşuna basarak hızlan hemen. Birkaç kere stoy oynadım bitirdim şu anda da online oynuyorum tecrübelerim bunlar.

En zora alma oyunu. Kolayda ya da normalde oyna. Bir de unboundda önemli olan yarış başındaki launch Control. En baştan öne geçersen bir daha gelemezler. Onun dışında virajlarda kökle el frenini dön sonra burst tuşuna basarak hızlan hemen. Birkaç kere stoy oynadım bitirdim şu anda da online oynuyorum tecrübelerim bunlar.
Hocam driftleri Payback gibi kolay hale getirmenin bir yolu var mı?

Oyun zorluğu yüksek ise düşür, kalkış yaparken aracın devirini 3-5 arasında tutup kalkış yap ki ivme kazan. Seni geçmeye çalışan olursa önlerini kapat, çarp ve seni geçmelerine izinsiz verme. virajları alırken genişten al, driftleri dar kısımdan yaparsan hız kaybedersin, ha genişten al dediysem yolun en kenarından değil, ortalarından git.

Yarış lastikleri kullan, drift çekmek istersen drift lastikleri tercih etmelisin.

Ayrıca NFS Heat'te bazı modifikasyon parçaları aerodinemiğe etki ediyordu, Unbound'da öyle ise kendine güzel bir modifiye yap veya aracın ağırlığını azalt.

Oyunun yapay zekası bana saçma gelmişti, botların ara hızlanmaları falan sanırsam tamamen sizin sıranıza bağlı. Kolaylığı düşürün, grip arttıracak modifiyeler yapın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt