KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 4 Nisan 2026 #11 NqrkOz dedi: Espri yaptım hocam, rahatsız olduysanız özür dilerim, dosya temiz, kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
NqrkOz dedi: Espri yaptım hocam, rahatsız olduysanız özür dilerim, dosya temiz, kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.563 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 4 Nisan 2026 #12 Michael MYERS dedi: Oyunindirvip güvenilir. Genişletmek için tıkla... Az indirmedim zamanında oradan. 27163 dedi: Orijinal bir kaynağı yok korsan olarak indirebilirsin ama önermem sonuçta eski bir oyun için bilgisayarını tehlikeye atmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Bence hiçbir yerde satılmayan bir ürünü internetten indirmek korsan değil. Sonuçta hiçbir yerde satılmıyor fakat gene de güvenlikten ödün verilmemeli.
Michael MYERS dedi: Oyunindirvip güvenilir. Genişletmek için tıkla... Az indirmedim zamanında oradan. 27163 dedi: Orijinal bir kaynağı yok korsan olarak indirebilirsin ama önermem sonuçta eski bir oyun için bilgisayarını tehlikeye atmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Bence hiçbir yerde satılmayan bir ürünü internetten indirmek korsan değil. Sonuçta hiçbir yerde satılmıyor fakat gene de güvenlikten ödün verilmemeli.