Mehmet Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 985 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.124 Yer Sakartvelo 24 Aralık 2023 #21 Nova Launcher Prime şu an Play Store'da 59 kuruş alacak var ise alsın.
kemgoz Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 5 Beğeniler 5 24 Aralık 2023 #22 Niagara Launcher'ı Samsung Galaxy S8 telefonumda 2 seneye yakın kullandım ve inanılmaz memnun kalmıştım. İnanılmaz stabil çalışıyor ve hem performans hem görsellik açısından oldukça tatmin ediyor. Kullanmanı tavsiye ederim.
Niagara Launcher'ı Samsung Galaxy S8 telefonumda 2 seneye yakın kullandım ve inanılmaz memnun kalmıştım. İnanılmaz stabil çalışıyor ve hem performans hem görsellik açısından oldukça tatmin ediyor. Kullanmanı tavsiye ederim.
KS KS Craxidor 62 Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.030 Çözümler 5 Beğeniler 781 Yer Unknown 24 Aralık 2023 #23 Sorunda o arkadaşlar zaten. Niagara ve Nova arasında kaldım.
B ByeRED Ziyaretçi 24 Aralık 2023 #24 Craxidor dedi: Selam. İyi günler dilerim arkadaşlar. Hatırlarsınız, dün Launcher konusu açmıştım. İki Launcher arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Niagara premium var eski telefonundan vazgeçtiğim için onu kullanıyorum niagara Launcher ile. Bana kalırsa donma kasma sorununun tek çözümü ya root atmak ya da Custom ROM atmak.
Craxidor dedi: Selam. İyi günler dilerim arkadaşlar. Hatırlarsınız, dün Launcher konusu açmıştım. İki Launcher arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Niagara premium var eski telefonundan vazgeçtiğim için onu kullanıyorum niagara Launcher ile. Bana kalırsa donma kasma sorununun tek çözümü ya root atmak ya da Custom ROM atmak.
KS KS Craxidor 62 Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.030 Çözümler 5 Beğeniler 781 Yer Unknown 24 Aralık 2023 #25 Silinen üye dedi: Niagara premium var eski telefonundan vazgeçtiğim için onu kullanıyorum niagara Launcher ile. Bana kalırsa donma kasma sorununun tek çözümü ya root atmak ya da Custom ROM atmak. Genişletmek için tıkla... Oppo telefonlarda ROM atma işlemi yok sanırım. Kilit açılmıyor telefondaki. Niagara mı kullansam acaba?
Silinen üye dedi: Niagara premium var eski telefonundan vazgeçtiğim için onu kullanıyorum niagara Launcher ile. Bana kalırsa donma kasma sorununun tek çözümü ya root atmak ya da Custom ROM atmak. Genişletmek için tıkla... Oppo telefonlarda ROM atma işlemi yok sanırım. Kilit açılmıyor telefondaki. Niagara mı kullansam acaba?
B ByeRED Ziyaretçi 24 Aralık 2023 #26 Craxidor dedi: Oppo telefonlarda ROM atma işlemi yok sanırım. Kilit açılmıyor telefondaki. Niagara mı kullansam acaba? Genişletmek için tıkla... Kullanın beğenmezseniz kullanamazsınız. Ayrıca premium öneririm kesinlikle. Craxidor dedi: Oppo telefonlarda ROM atma işlemi yok sanırım. Kilit açılmıyor telefondaki. Niagara mı kullansam acaba? Genişletmek için tıkla... Bu arada evie Launcher'da öneririm.
Craxidor dedi: Oppo telefonlarda ROM atma işlemi yok sanırım. Kilit açılmıyor telefondaki. Niagara mı kullansam acaba? Genişletmek için tıkla... Kullanın beğenmezseniz kullanamazsınız. Ayrıca premium öneririm kesinlikle. Craxidor dedi: Oppo telefonlarda ROM atma işlemi yok sanırım. Kilit açılmıyor telefondaki. Niagara mı kullansam acaba? Genişletmek için tıkla... Bu arada evie Launcher'da öneririm.
KS KS Craxidor 62 Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.030 Çözümler 5 Beğeniler 781 Yer Unknown 24 Aralık 2023 #27 Silinen üye dedi: Kullanın beğenmezseniz kullanamazsınız. Ayrıca premium öneririm kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Niagara diyorsunuz yani. Teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Kullanın beğenmezseniz kullanamazsınız. Ayrıca premium öneririm kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Niagara diyorsunuz yani. Teşekkür ederim.