NiceHCK NK1 Max dip ses ve çınlama sorunu

syxen

Gelişen
Yaklaşık 2 hafta önce Wraith üzerinden Tangzu Waner SG 2 Red Lion Edition ve NiceHCK NK1 Max almıştım. NiceHCK NK1 Max sorunlu gelince, hatta konu bile açıp sormuştum. Ürünü Wraith'e gönderdim, inceleyip ürünün kusurlu olduğunu kabul ettiler. Üzerinden 2 hafta geçti, öyle böyle derken yeni ürün bugün elime geçti. Bunda da aynı aşırı dip ses ve çınlama var; bir daha uğraşmamak için iade edeceğim. Almayı düşünen herkese tavsiyem, 2 kez düşünün.

Benim bunu da iade etmemle birlikte neredeyse 1 ayım bu saçma sapan ürün peşinde koşmakla geçti, geçecek. Bu fiyata ses kartı arayanlara da başka bir ses kartı alın derim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, cx31993+max97220 kombosunun meşhur problemi. İhtimalleri azaltmak için bu kombo harici bir şey almak lazım, yine de 2 kere sorunlu unitin denk gelmesi kötü olmuş. Apple dac alabilirsin

Vallahi bu kargolarla uğraşmaktan ne heves kaldı ne bir şey. İlk defa IEM alıp güzel bir müzik dinlerim diye hevesliydim, kursağımda kaldı. Kulaklığımla üst düzey olmasa da geçinip gidiyorum. 1000 TL cebimde kalsın, güzel bir yemek yerim; bunlarla uğraşmam, daha mutlu olurum. İleride kulaklık değiştirince en azından DAC'ım olsun diye almıştım ama hata etmişim. Almayı düşünüp kararsız kalan arkadaşlara önerim, riske girmeyin.

Bu yaşanmasın diye Max yerine düz NiceHCK NK1 almam önerilmişti bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…