Nicehck Stringsnow'dan Wan'er 2'ye geçilir mi?

Bütçe
2.000 TL

KrulTer 10

Yetkin
Sanırım ben sevdim bu IEM işini. Sizce StringSnow IEM'den Wan'er 2 Red Lion'a geçilir mi?

Bütçem aslında 1500 TL fakat 2.000 TL'ye çıkarınca da aradaki farka değen çok bir model yok sanırım. En çok EW200 ve Kefine Klean SV öneriliyor ki ikisi de 3.000 TL bandında. O fiyatlara da çok çıkmak istemiyorum çünkü aklımdaki rakamın neredeyse 2 katı.

Müzik ve oyun için alacağım.

Son düzenleme:
Hocam resmen kader bizi bir araya getirdi. Bende nicehck stringsnow, düz WAN er 2 ve EW200 bulunuyor. Hatrı sayılır süre de kullandım üç IEM'i de. EW200 hakkında da soru sorabilirsin ama asıl konu o olmadığı için WAN er ve nicehckye değineyim. Tabii red lion farklı bir versiyonu ama sonuç olarak temel aynı yani konfor vs.

Öncelikle konfor olarak ve mikrofon kalitesi olarak, nicehck, EW200'den de WAN er 2'den de önde. Tokatlıyor yani ikisini de direkt, konforda özellikle.

Ses olarak da öyle ses netliği olsun vokal olsun falan bu konularda da yine çok bir şey değişmeyecek nicehck ile tangzu arasında. Seste daha iyi olduğu konular şunlar. Yön tayini, daha detaylı ses, daha iyi atmosfer vs vs. yani oyunda bariz tabii ki tangzu önde, genel olarak da dediğim gibi farklar bunlar. Yani müzikte ne kadar fark yaratıyor orasına sen karar ver, bu farkları göz önünde bulundurarak. Tangzu ile EW200 arasındaki fark da bu bahsettiğim farklar bu arada. Yine yön tayini atmosfer detay falan, tabii seslerin birbirine girmemesi daha ayrı olmasında bayağı fark yaratıyor ew200.

@KrulTer,
Çok teşekkürler. Tangzu kullanırken çok rahatsız ediyor mu öyle bi dediniz ki Kararsız kaldım, ya tangzu alacağım ya da kefine ve ya ew200.

@KrulTer,

Çok teşekkürler. Tangzu kullanırken çok rahatsız ediyor mu öyle bir dediniz ki kararsız kaldım, ya tangzu alacağım ya da kefine veya ew200.

Hayır rahatsız etmiyor. Ama konfor olarak nicehckden bariz daha kötü ve büyük bir IEM. Konfor olarak sıralama böyle, nicehck>EW200>tangzu. Büyüklük olarak da.

Hayır rahatsız etmiyor. Ama konfor olarak nicehckden bariz daha kötü ve büyük bir IEM. Konfor olarak sıralama böyle, nicehck>EW200>tangzu. Büyüklük olarak da.
Sanırım EW200 ve ya Kefine alacağım galiba. Siz benim yerimde olsanız ne alırdınız acaba? Değer mi değmez mi anlamında. Sonra son kez düşünüp seçeceğim birisini.

Sanırım EW200 veya kefine alacağım galiba. Siz benim yerimde olsanız ne alırdınız acaba? Değer mi değmez mi anlamında. Sonra son kez düşünüp seçeceğim birisini.

Yani hocam vokal anlamında ses netliğinde de fark oluyor bu arada, az önce yanlış ifade ettim orayı. Hiç yok değil yani, sadece dağlar kadar fark olmuyor. Ama oluyor tabii ki. Sen diyorsan ki bir kerelik sağlam bir şey alayım bir daha da yükseltmeme gerek kalmasın, o zaman tangzu falan sana yaramaz. Direkt EW200 ya da kefine almanı öneriyorum o senaryoda. Tangzu kötü yönleri olan bir kulaklık mesela, bu yüzden direkt değer diyemiyorum nicehckden geçmeye. Ama konu EW200e gelince mesela ciddi anlamda fark yaşatıyor her anlamda. Kötü bir yanı da yok, en kötü yönüne bile ortalama derim. Yine kötü demem yani, farkını anlamışsındır bence. Konfor olarak da yine tangzuya geçsen -10 olacak diyelim, EW200'e geçsen -5 olacak. O anlamda da faydası var. Ben de senin gibi EW200 ve kefine klean arasında kaldım. Sv değil klean dediğim gibi. EW200 tercih ettim, tercihimden de memnunum açıkçası. Zaten kalite olarak falan yakın oluyorlar genelde, önemli olan senin kişisel zevkin. Nasıl bir ses profilinden hoşlandığın, örnek olarak basslı seviyorsundur mesela. Oyun performansı olarak bayağı fark edecek bu arada.

Cevaplar için teşekkürler. Şu anlık Waner 2 alıp geçeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…