XBOX NieR:Automata | 84,00 TL -- Subnautica | 76,69 TL

Ben

Yetkin
İki oyunun fiyatları da iyi. NieR Automata, Steam'de %60 indirimde olmasına rağmen 415 TL iken, Xbox'taki fiyatı oldukça makul. Subnautica ise Steam'de indirime girdiğinde 5 dolar yani 162 TL gibi bir fiyata düşüyor yine Xbox fiyatı daha uygun. İsterseniz inceleyip satın alabilirsiniz.

NieR:Automata;

NieR:Automata Oynanış:

Subnautica:

Subnautica Oynanış:

Çok teşekkürler. Nier Automata'yı hep merak ediyordum. Ama GP'den kalktığında üzülmüştüm.
Peki gerçekten değer mi oynanmaya? Yani nasıl bir oyun kısaca açıklama şansınız var mı?

Çok teşekkürler. Nier Automata'yı hep merak ediyordum. Ama GP'den kalktığında üzülmüştüm.
Peki gerçekten değer mi oynanmaya? Yani nasıl bir oyun kısaca açıklama şansınız var mı?
Nier Automata hakkında çok fazla bilgim yok maalesef, oyunun birçok hayranı olduğu için paylaştım. Ancak, eğer oyun hakkında bir inceleme isterseniz, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Nier Automata hakkında çok fazla bilgim yok maalesef, oyunun birçok hayranı olduğu için paylaştım. Ancak, eğer oyun hakkında bir inceleme isterseniz, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Abi benim bu oyunu almam lazım. Videonun yarısına geldim. Daha da izlemem spoiler yememek için.
Alıyorum. Teşekkür ederim.

İfadeler: Ben
Teşekkürler zamanında Steam'dan Nier: Automata almıştım ama 1. oyunu NieR Replicant alma fırsatım olmamıştı. Onu bir değerlendireceğim, 160 TL'ye değer mi diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler. NieR: Automata'yı hep merak ediyordum. Ama GP'den kalktığında üzülmüştüm.

Kesinlikle alın. Robotların dünyayı ele geçirdiği bir distopyayı anlatıyor. İnsanlar aya kaçmış ve dünyaya robotlar ile savaşması için Android gönderiyorlar.

Oyunu satın aldım. Evet artık beş parasızım. XD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…