SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 22 Haziran 2025 #1 Merhaba paralara bakmaksızın hangi ayakkabıyı alırdınız veya aldıysanız deneyimlerinizi söyler misiniz?
Merhaba paralara bakmaksızın hangi ayakkabıyı alırdınız veya aldıysanız deneyimlerinizi söyler misiniz?
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 22 Haziran 2025 #2 Nike alırdım, Adidas'ın belirtilen modeli çok dandik bir görünüme sahip. Nike tarafında Court Vision modellerini beğeniyorum ben, halihazırda bir modelini de kullanıyorum.
Nike alırdım, Adidas'ın belirtilen modeli çok dandik bir görünüme sahip. Nike tarafında Court Vision modellerini beğeniyorum ben, halihazırda bir modelini de kullanıyorum.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 22 Haziran 2025 #3 SadeceEfe dedi: Merhaba paralara bakmaksızın hangi ayakkabıyı alırdınız veya aldıysanız deneyimlerinizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Court vision alırdım.
SadeceEfe dedi: Merhaba paralara bakmaksızın hangi ayakkabıyı alırdınız veya aldıysanız deneyimlerinizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Court vision alırdım.
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 22 Haziran 2025 #4 Puma Palermo düşünebilirsin ikisini de tercih etmezdim.
KS KS SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 22 Haziran 2025 #5 drakkar dedi: Puma palermo düşünebilirsin ikisini de tercih etmezdim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda var hiç benlik değil ve o kadar para edeceğini düşünmüyorum.
drakkar dedi: Puma palermo düşünebilirsin ikisini de tercih etmezdim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda var hiç benlik değil ve o kadar para edeceğini düşünmüyorum.
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 23 Haziran 2025 #6 SadeceEfe dedi: Arkadaşımda var hiç benlik değil ve o kadar para edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Court seriside etmez o paraya.
SadeceEfe dedi: Arkadaşımda var hiç benlik değil ve o kadar para edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Court seriside etmez o paraya.