Nike, Türkiye için web sitesinden ve uygulamasından siparişleri kapattı

Nike'ın TR sitesinin olmaması epey garip. Alınan her ürün neden yurt dışından geliyor? Bu adamların TR'de hiç mi deposu vs. yok? Anlamadım gitti. İlla her alınan ürün niye Hollanda'dan geliyor? Hani TR'de stok yoktur Hollanda'dan gelir vs. ama sanki her sipariş Hollanda'dan geliyormuş gibi geliyor, belki de öyledir, bilmiyorum ama 4 alışveriş yaptım 4'ü de Hollanda'dan geldi. Bi' gümrük meselesi yüzünden Nike markası Türkiye'den silinecekse silinsin zaten, gümrük meselesinin rezilliğinden bağımsız Nike adına bir rezillik bu çünkü.

Bir sürü Nike mağazası var. Mağazalardan yollayabilirler açıkçası. Yapabilirler ama Türkiye için uğraşmaya gerek duymuyorlar ve yapmak istemiyorlar. Depo açmak da zor değil bu arada. Adamlar istese 10 tane depo açar Türkiye'ye şu an.

Halk ayaklanma yapacak. Şu an ki partiyi devirecek. Ama adamlar hala susuyor. Lan markalar gidiyor gidiyor.

Bildigim kadariyla Türkiye'deki magazalar sadece isim haklarına sahip, Nike'a ait değil yani.

Bir ürünü en güvenilir biçimde orijinal sayfasından alabiliriz değil mi? Şimdi bu askıda kalma süreci aylar hatta yıllar sürse çakma modeller piyasada cirit atmaz mı? (Ki zaten belirli semtlerde hâli hazırda atıyorken)

Son düzenleme:
İfadeler: 683
Mecburen mağaza fiyatından kazıklanacağız o zaman. Çok güzel indirimler oluyordu mağazaya göre 1500 TL’ye kadar fark ediyordu. Bu fiyata ayakkabı almayı geçtim onu bile almamızı engellediler ya yaparsa AKP yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…