T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 5 Temmuz 2025 #1 Ben "güvenilir ve resmi olsun" kafasında birisiyim. Ninite'ye herkes "güvenilir" gibi yorumlar yapıyor. Kullanılmasında bir sakınca var mı?
Ben "güvenilir ve resmi olsun" kafasında birisiyim. Ninite'ye herkes "güvenilir" gibi yorumlar yapıyor. Kullanılmasında bir sakınca var mı?
Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.765 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.659 Yer Avcılar/İstanbul 5 Temmuz 2025 #2 Ninite güvenilirdir, size sorun çıkartmaz. Ayrıca bir programın güncellemesi çıktığı anda o sitede de bulunması en iyi yanlarından biridir. Emin değilim ama winget ile indiriyor olabilir, eğer öyleyse kesinlikle resmidir Artı 1 Eksi
Ninite güvenilirdir, size sorun çıkartmaz. Ayrıca bir programın güncellemesi çıktığı anda o sitede de bulunması en iyi yanlarından biridir. Emin değilim ama winget ile indiriyor olabilir, eğer öyleyse kesinlikle resmidir
KS KS T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 5 Temmuz 2025 #3 Jack İşte dedi: Ninite güvenilirdir, size sorun çıkartmaz. Ayrıca bir programın güncellemesi çıktığı anda o sitede de bulunması en iyi yanlarından biridir. Emin değilim ama winget ile indiriyor olabilir, eğer öyleyse kesinlikle resmidir Genişletmek için tıkla... Gariptir ki Internet Download Manager yok içinde. Böyle bir arayüzde indiriyor. Bilmediğimden soruyorum bu winget mi? Artı 0 Eksi
Jack İşte dedi: Ninite güvenilirdir, size sorun çıkartmaz. Ayrıca bir programın güncellemesi çıktığı anda o sitede de bulunması en iyi yanlarından biridir. Emin değilim ama winget ile indiriyor olabilir, eğer öyleyse kesinlikle resmidir Genişletmek için tıkla... Gariptir ki Internet Download Manager yok içinde. Böyle bir arayüzde indiriyor. Bilmediğimden soruyorum bu winget mi?
Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.765 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.659 Yer Avcılar/İstanbul 5 Temmuz 2025 #4 @truth, yani arka planda winget kullanıyor olabilir. Winget PowerShell ile çalışan ve Windows'ta otomatik olarak gelen bir indirme yöneticisi. Artı 1 Eksi
@truth, yani arka planda winget kullanıyor olabilir. Winget PowerShell ile çalışan ve Windows'ta otomatik olarak gelen bir indirme yöneticisi.
KS KS T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 5 Temmuz 2025 #5 Jack İşte dedi: @truth, yani arka planda winget kullanıyor olabilir. Winget PowerShell ile çalışan ve Windows'ta otomatik olarak gelen bir indirme yöneticisi. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaptım şimdilik. Bir sıkıntı göremedim, teşekkürler Artı 0 Eksi
Jack İşte dedi: @truth, yani arka planda winget kullanıyor olabilir. Winget PowerShell ile çalışan ve Windows'ta otomatik olarak gelen bir indirme yöneticisi. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaptım şimdilik. Bir sıkıntı göremedim, teşekkürler