Rehber Nintendo 2DS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
  • Etiketler Etiketler
    nintendo

199

Bilgin
Makaleler
10
Hepinize iyi akşamlar. Bugün başka bir inceleme geliyor. O da Nintendo 2DS. Bir yandan seçimleri izliyorum bir yandan inceleme yapıyorum.
Nintendo 2DS, 3DS ile aynı konsol. Sadece 3D ekranı yok ve katlanamaz. Ama New 2DS XL/LL sürümü katlanabilir.

Ürünün kutusu bu. Switch kutusu gibi sıkıcı tasarıma sahip değil. Gerçek Nintendo kutusu budur işte. Bir yanda Mario resmi bir yanda 2DS. Ohh mis gibi işte. Daha ne olsun.

2DS ise bu. Bendeki versiyonu katlanamaz. Aynı tablet gibi. Önde 1 kamerası bulunur. Arkada 2 kamerası bulunur. Alt ekranı aynı DS serisi gibi dokunmatik. Üst ekranı DS'ten farklı. Üst ekranı 3DS gibi daha geniş. Ama 3D özelliği yok. Zaten küçük çocuklara 3D tavsiye edilmiyordu. Oyunları gayet güzel. En çok özel oyun destekleyen konsol 3DS. Tabii DS oyunları ile birlikte. DS kelimesini iyi ki bahsettim. Çünkü bu konsolda DS kartuşları çalışır.

Elim de titriyor yorgunluktan. O yüzden resim iyi çıkmamış. Kusura bakmayın.
Konuya gelecek olursak bütün DS kartuşları çalışır. Ama bazı DS oyunlarında aparat kullanmak zorundasınız. Bu aparatı da GBA slotuna takıyorsunuz. 2DS'te GBA slotu olmadığı için bu oyunları oynayamazsınız. Zaten gitar ve piyano oyunu. Bir şey olmaz. Şimdi başka bir özelliğe gelelim. AR.

AR kartları ile 2DS'te AR oyunları oynarsınız. Ortadaki soru işaretli kartı okutursanız oyun başlar. Sonra Mario Kart'ını falan koyacaksınız. Böyle uzun uzun gider. Bunun incelemesini başka zaman yapacağım. Hatırlatmaya çalışın.
Dur dur dur. Neden bahsetmedik. Şarj aletinden bahsetmedik.

Şarj aleti bu. DSi'dan sonraki bütün DSi ve 3DS serisinde aynı kablo kullanılır. Şarj etme hızı yavaş. Normal zaten. Konsol 2013'te çıktı.

Oyunlarını 3DS emulatörü ile oynayın. Gerçi 3DS emulatörü kapandı. İnternetten bulun emulatörü. Sonra oynarsınız. APK olarak indirmek basit. Uptodown'da var.

Hadi iyi akşamlar. Kendinize dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…