Nintendo 3DS alınır mı?

Makaleler
23
Switch Lite sahibiyim ve ona bayiliyorum. Benim icin harika bir eglence makinesi. Bir tane daha el konsolu alacak butcem var. Fakat ne kadar harcamam mantikli olur bilemiyorum. Sizce 3DS alinir mi? Alinirsa ne kadar butce ayirmaliyim?

Simdiden degerli fikirleriniz icin tesekkur ederim.

Tesekkurler. Peki ortalama ne kadar harcamam gerekiyor bir 3DS icin?
Orası maalesef muallak. Canım ülkemde doğru düzgün bir tane 3DS ilanı yok ki. Alınır alınmasına da FİYAT SIKINTI.

eBay'deki listelemelere bakın, fiyat olarak onları baz alın.

Tesekkurler. Peki ortalama ne kadar harcamam gerekiyor bir 3DS icin?
Hocam 3DS ülkemizde gerçekten pahalı bir cihaz. 20K-15K TL'yi buluyor. Ama yurt dışında 100-200 dolara bulabilirsin.

Orası maalesef muallak. Canım ülkemde doğru düzgün bir tane 3DS ilanı yok ki. Alınır alınmasına da FİYAT SIKINTI.

Al sat yapanlar sağ olsun. Tuşlu telefon gibi cihazı 20K'ya satmak nedir.

eBay'e bakacagim.

Hocam 3DS ülkemizde gerçekten pahalı bir cihaz. 20K-15K TL'yi buluyor. Ama yurt dışında 100-200 dolara bulabilirsin.
20K olanlar ozel editionlar galiba. Ben biraz ilan baktim Duz 3DS'ler 7.5K, XL'lar 9K. Ben Switch Lite'i cipli sekilde 8.5'a aldim full kutu icerigiyle. Ayrica konsolun hicbir yerinde cizik yoktu.

20K olanlar ozel editionlar galiba. Ben biraz ilan baktim Duz 3DS'ler 7.5K, XL'lar 9K. Ben Switch Lite'i cipli sekilde 8.5'a aldim full kutu icerigiyle. Ayrica konsolun hicbir yerinde cizik yoktu.
Genellikle küçük olanlar o fiyatta oluyor hocam. Büyük olanlar yani XL XXL gibiler 20K'ya falan gidiyor.

Genellikle küçük olanlar o fiyatta oluyor hocam. Büyük olanlar yani XL XXL gibiler 20K'ya falan gidiyor.
Ucuza bulunabilse bir tane mavi O3DS veya beyaz N3DS alacak ilk kişi benim ya direkt. Ülkede maşallah altın kuru, dolar kuru gibi 3DS kuru çıkageldi.

New'e gerek var mı tartışılır, ancak normal 3DS kesinlikle alınır. Öyle böyle eğlenmedim 3DS üzerinden oyun oynarken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…