Nintendo aldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barış55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 81
  • Etiketler Etiketler
    nintendo
Nintendo OLED aldım, çipli ve mükemmel bir şey. Sonuna kadar tavsiye ederim. Ya nasıl desem kelime bulamıyorum, çok güzel, çipli kullanım da kolay.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Zamanında ilk çıktığında Nintendo Switch Lite olanlara ilgim vardı. Bebek mavisi rengi hoşuma gidiyordu. Tabii heves olarak kaldı. Vaktinin dolduğunu düşünüyorum bu saatten sonra pek alınmaz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende sizin gibi bir OLED çipli aldım ama maalesef hiç ısınamadım. Çok büyük ve taşıması zor bir cihaz, evdeyken zaten PC veya konsol oynayabiliyorum... Şu an tatildeyim örneğin ama taşıması o kadar yük geldi ki yanımda bile getirmedim. Benlik değil ama seveni de baya seviyor.

Hayirli olsun. Bende de var ancak Retroid, Ayn gibi cihazlar varken bayagi vasat kaliyor benim icin. Ayni fiyat bandinda degiller biliyorum tabii ancak butce ve yurt disi imkani varsa Switch almanin pek bir manasi yok benim icin. Hatta satmayi da dusunuyorum. Ustune biraz ekleyip daha iyi bir sey alacagim muhtemelen.

Lite, Retroid veya Anbernic tarzı cihazları tavsiye ederim hocam. Özellikle Android ve linux tabanlı olan cihazlar da vita boyunda olanlar bile var. Kafa dağıtmalık ve uygun fiyatlı olarak PSP'de deneyebilirsiniz.

Teşekkürler zaman belirliyor diyelim senim işe.

Çantası Küçük cihaz küçük şuan elimde pc yok ps4pro var ama oyunları çok güzel evden günlük çıkarken alman ama şehir dışıma vs giderken hep yanımda olur artık öyle gözüküyor.

Hayırlı olsun.
Teşekkürler.

Hayırlısı olsun ilk el konsolum oldu şarj konusunda üzmüyor ekran kalitesi de aynı şekilde suanlik harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…