Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.499 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 31 Mart 2025 #1 Cihazinizin Twilight Menu++ ile kirilmis olmasi lazim. Kisa bir rehber olacak DSİ'ye oyun ekleme SD kart okuyucuya SD kartinizi takin ve ardindan bilgisayara baglayin. SD kart okuyucunun icine girin. roms adi altinda yeni bir klasor olusturun. roms klasorune girin ve NDS adi altinda yeni bir klasor olusturun. Oyunlari bu klasore atacaksiniz. GBA oyunlari icinse ayni islemi yapin. roms klasorune girin. GBA adi altinda bir klasor olusturun ve oyunlari atin. Site olarak romsfun'u oneririm.
Cihazinizin Twilight Menu++ ile kirilmis olmasi lazim. Kisa bir rehber olacak DSİ'ye oyun ekleme SD kart okuyucuya SD kartinizi takin ve ardindan bilgisayara baglayin. SD kart okuyucunun icine girin. roms adi altinda yeni bir klasor olusturun. roms klasorune girin ve NDS adi altinda yeni bir klasor olusturun. Oyunlari bu klasore atacaksiniz. GBA oyunlari icinse ayni islemi yapin. roms klasorune girin. GBA adi altinda bir klasor olusturun ve oyunlari atin. Site olarak romsfun'u oneririm.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 31 Mart 2025 #2 Ben CDRomance oneririm hocam. Korsana giriyorsa ozur dilerim, ki galiba giriyor.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.499 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.713 31 Mart 2025 #3 ErlikÇağlar dedi: Ben CDRomance oneririm hocam. Korsana giriyorsa ozur dilerim, ki galiba giriyor. Genişletmek için tıkla... Salla gitsin.
ErlikÇağlar dedi: Ben CDRomance oneririm hocam. Korsana giriyorsa ozur dilerim, ki galiba giriyor. Genişletmek için tıkla... Salla gitsin.