Nintendo OLED vs Switch 2

Nathean

Çalışkan
Arkadaşlar, Nintendo almaya karar verdim. Lakin bütçem şu an 30 bin TL'ye el verse bile, Türkiye fiyatlarının çok şişik olmasından dolayı biraz bekleme tarafındayım.
İlk defa Nintendo alacak biri olarak OLED versiyonunu alıp 1 yıl oynayıp, sonrasında satıp Switch 2'ye geçmek istiyorum.
Ayrıca OLED versiyonuna kaç yıl daha oyun gelir, bunu da merak ediyorum.

"bekleyin." diyecekler için şunu söyleyeyim: Birkaç ay içerisinde büyük miktarda bir iş yapacağım, bu yüzden hobilerimden biraz kısmam gerekecek. O dönemde böyle bir harcama yapmam pek olası görünmüyor.

Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Saygılarım ile.

Vizeniz varsa İtalya'ya günübirlik gidip alıp gelin. Mario'lu paketi ₺19.000 civarına geliyor(uçak bileti dahil değil). Eğer orijinal oyun alacaksanız 1 almanın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum ama kırdıracaksanız gayet mantıklı bir tercih olur.

Eşim orada gelirken PS5 Pro getirecek sıkıntı olur mu switch de getirse ? Yanlış hatırlamıyorsam 1 tane hakkı vardı.

Eşim orada gelirken PS5 Pro getirecek sıkıntı olur mu Switch de getirse? Yanlış hatırlamıyorsam 1 tane hakkı vardı.

1 tane hak muhabbeti yok. Kişisel kullanıma özel istediğiniz ürünü alabilirsiniz ben boş valiz ile gelip dolu valiz ile dönüyorum her yurtdışı gezimde. Hatta size tavsiye vereyim Amazon.it'den alacağınız ürünlerde %20(toplam bedelin %18 civarı ediyor) vergi iadesi alabiliyorsunuz. Üstelik havalimanında falan uğraşmanıza gerek yok. Direkt ürününüz kargoya verildiği zaman invoice+dönüş biletinizi ve pasaport fotoğrafınızı Amazon desteğine attığınız zaman %20 vat vergisini direkt size ediyorlar. Şu an 2 kollu PS5 Slim €450 ve Mario Switch 2 €510 satılmakta %18 düştüğünüz zaman ₺36.000 civarına ikisini de alabilirsiniz.

Switch'i açıp çantasına koysun bir şey olmaz. Kutuda yakalarlarsa sorun olabilir.

Sorun olmuyor.

Teşekkür ederim. Çok yararlı bilgi oldu.

Teşekkür ederim. Çok yararlı bilgi oldu.

23 Mayıs 2025 tarihinde Amazon'dan aldığım ürünün 25 Mayıs tarihinde daha ürün elime geçmeden gelen iadesi. Eğer tax-free bürolarından yaparsanız komisyon kestikleri için %12 civarı bir para geliyor Amazon üzerinden ise hem uğraşmadan hem de kolaylıkla alabiliyorsunuz. Ben bunu şu video üzerinden keşfetmiştim yorumları da okuyabilirsiniz.
İkisi de konsol sınıfına girdiği için ticari ürüne girmez mi?

Yok. Gerçekten kötü niyetli olmadığınız sürece zaten gümrüğe takılma ihtimaliniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…