Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf Kerem
Yetkin
Ucuz olsa da alsak güzel gözüküyor.
Winner
Üstün
PS4 gücünde olacağı söyleniyor. Umarım bataryası dayanır.
- Makaleler
- 4
Tasarımsal birçok sorun düzeltilmiş. Anladığım kadarıyla iki adet USB portu var. Üst port olması özellikle masada falan kullanırken çok avantajlı olur. Dandik plastik ayağı daha sağlam hale getirmişler. Mat düzen bence çok yakışmış. İlk Switch'de omuz tuşları çok küçüktü, burada büyültmüşler yani basımı daha kolay olur. JoyCon'ların ters takılma sorunu da düzelmiştir umarım.
awaxs
Uzman
PS4 gücünde olacağı söyleniyor. Umarım bataryası dayanır.
Tasarımsal birçok sorun düzeltilmiş. Anladığım kadarıyla iki adet USB portu var. Üst port olması özellikle masada falan kullanırken çok avantajlı olur. Dandik plastik ayağı daha sağlam hale getirmişler. Mat düzen bence çok yakışmış. İlk Switch'de omuz tuşları çok küçüktü, burada büyültmüşler yani basımı daha kolay olur. Joycon'ların ters takılma sorunu da düzelmiştir umarım.
Bence Xbox Series S'i geçecek. Çipini NVIDIA yapiyor ve bencee birçok PS4 ve Xbox oyunu porlanacak. Tek şikayetim Switch 1 koları arasına da tutuşu kolaylaştıracak bir şeyler koysunlar ya 4 saat üstü elini ağrıtıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nedense hiç heyecanlandırmadı. Artık fiyatının pahalı olacağını bilmemden midir yoksa neredeyse Switch 1 ile aynı gözükmesinden midir bilemedim. Ayrıca büyümesi iyi bir şey mi diye de sorgulamak lazım. El konsolunun en önemli özelliği portatif olmasıdır ki Switch 2 hiç elde rahat rahat taşınabilecek bir cihaza benzemiyor. Umarım ağırlığı ve pil ömrü yerinde olur ve güç olarak PS4 seviyesine yaklaşır.
awaxs
Uzman
Nedense hiç heyecanlandırmadı. Artık fiyatının pahalı olacağını bilmemden midir yoksa neredeyse Switch 1 ile aynı gözükmesinden midir bilemedim. Ayrıca büyümesi iyi bir şey mi diye de sorgulamak lazım. El konsolunun en önemli özelliği portatif olmasıdır ki Switch 2 hiç elde rahat rahat taşınabilecek bir cihaza benzemiyor. Umarım ağırlığı ve pil ömrü yerinde olur ve güç olarak PS4 seviyesine yaklaşır.
Bir şey değil mi bu en hafif el konsoları da ve en uzun gidecek konsolardan biri olacak sanırm sızıtılarda 4 ya da 3 nm NVIDIA işlemci vardı. DLSS 4 bile var konsolda.
Son düzenleyen: Moderatör:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Çok sanmıyorum. Ucuz olsa bile oyunları pahalı olur.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-