Hocam siteden Zelda tears of the kingdom indirmek için linke bastığımda beni magiskmanager diye garip bir siteye atıyor ama indirmiyor hiçbir şey.

En altta birden fazla link var ve ilk başta reklam veriyor olabilir 4-5 kere tıklayın orijinale atmaya başlayınca durursunuz. 1ficher kullanmayın bir de eğer başka link yoksa başka siteden bakın çünkü 1ficher buglu bir yerden sonra indirme duruyor.

En altta birden fazla link var ve ilk başta reklam veriyor olabilir 4-5 kere tıklayın orijinale atmaya başlayınca durursunuz. 1ficher kullanmayın bir de eğer başka link yoksa başka siteden bakın çünkü 1ficher buglu bir yerden sonra indirme duruyor.

Hocam dediğiniz siteden indiremedim. Switchromio sitesini buldum oradan deneme amaçlı CAT Quest 3 nsp dosyasını indirdim. Sorunsuz indi. Suyu emülatörü de ne hikmetse bir türlü kullanamadım. Onu silip Ryujinx yükledim. Sonra forumdan Ryujinx kullanım rehberine baktım. Adımları tek tek uyguladım çalıştı. Az önce CAT Quest 3'ten çıktım bir 30-40 dk oynadım sardı. FPS değerlerine baktığımda 30 FPS altını görmedim 35-38 FPS civarı dolanıyordu.

Hocam dediğiniz siteden indiremedim. Switchromio sitesini buldum oradan deneme amaçlı CAT Quest 3 nsp dosyasını indirdim. Sorunsuz indi. Suyu emülatörü de ne hikmetse bir türlü kullanamadım. Onu silip Ryujinx yükledim. Sonra forumdan Ryujinx kullanım rehberine baktım. Adımları tek tek uyguladım çalıştı. Az önce CAT Quest 3'ten çıktım bir 30-40 dk oynadım sardı. FPS değerlerine baktığımda 30 FPS altını görmedim 35-38 FPS civarı dolanıyordu.

Aslında basit muhtemelen prod key ya da yazılımdan sorun oldu. CAT Quest'de basit bir oyun aslında ben telefonda ki emülatörle Dragon Ball gibi şeyleri de oynayabiliyordum ama Zelda'yı bırak Mario Odyssey tarzı oyunlar bile açılmıyordu. Bu arada Ryujinx güncellenmesi kesildiği için şu an Suyu'dan daha yüksek bir performans alabilirsin bilgin olsun.

Aslında basit muhtemelen prod key ya da yazılımdan sorun oldu. CAT Quest'de basit bir oyun aslında ben telefonda ki emülatörle Dragon Ball gibi şeyleri de oynayabiliyordum ama Zelda'yı bırak Mario Odyssey tarzı oyunlar bile açılmıyordu. Bu arada Ryujinx güncellenmesi kesildiği için şu an Suyu'dan daha yüksek bir performans alabilirsin bilgin olsun.

Hocam peki sudachi mi daha iyi sizce yoksa suyu mu?

Hocam suyu indirdim Firmware dosyasını(ZIP'ten çıkarılmış hali) yüklüyorum, prod keys dosyasını yüklüyorum sorun yok ama oyunu yüklüyorum ub hatayı veriyor her seferinde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-21 201521.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-21 201521.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Hocam peki sudachi mi daha iyi sizce yoksa suyu mu?

Hocam suyu indirdim Firmware dosyasını(ZIP'ten çıkarılmış hali) yüklüyorum, prod keys dosyasını yüklüyorum sorun yok ama oyunu yüklüyorum ub hatayı veriyor her seferinde.

Sudachi bende çok kötü çalıştığı hiçin hiç kullanmadım shaderlar bozuktu. Bana özel bir durum mu bilmiyorum ama öyleydi.
Hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım bir şey diyemeyeceğim.

Sudachi bende çok kötü çalıştığı hiçin hiç kullanmadım shaderlar bozuktu. Bana özel bir durum mu bilmiyorum ama öyleydi.
Hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım bir şey diyemeyeceğim.

Hocam siz Ryujinx güncelleme kesti deyince gözüm korkmadı değil. O yüzden ya suyuya ya da sudachi ye geçebilirim.

Suyu olmuyor saduchi de sürekli önce prod key dosyasını yükleyin sonra programı yeniden başlatıp Firmware yükleyin diyor. Ama dediği şeyi en az 3 defa yaptım Firmware yüklettrmiyor. Şu an tek düzgün çalıştırabilip oyun oynayabildiğim Ryujinx oldu. Bildiğiniz hala daha güncelleme alan iyi optimizasyonu olan başka emülatör var mıdır?

Hocam sanırım Ryujinx GitHub'da farklı bir şekilde güncelleme almaya devam ediyor. En son 3 gün once ve 15 gün onca olan sürümlerinin olduğu GitHub sayfalarını buldum.

GitHub - Ryubing/Ryujinx: Nintendo Switch emulator written in C#, originally created by gdkchan. hocam ben bu ikisinden hangisini indireceğim şimdi? Biri 3 gün önce biri 5 gün önce güncellenmiş. Birinde sürüm 1.2.82 diğerinde ise 7CF322e yazıyor. Kafam çok karıştı.

Son düzenleme: