Nintendo Switch için çip taktırabileceğim yer var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan i5 7500F
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 290
  • Etiketler Etiketler
    çip switch

i5 7500F

Becerikli
Merhaba, Switch Lite'ım var ve buna çip taktırmak istiyorum. Daha önceden taktırdığınız/bildiğiniz yerler var mı? İşinin arkasında duran birileri olsa iyi olur; bir süre sonra Switch'in elimde kalmasından korkuyorum bu işte.

Ben Reddit'te İstanbul Tuzla Sanayi'de yapan bir arkadaş bulmuştum. Sağ olsun 2 saatte halletti, nasıl kullanacağımı falan gösterdi. 2 ay oldu, bayağı memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Reddit'te İstanbul Tuzla Sanayi'de yapan bir arkadaş bulmuştum. Sağ olsun 2 saatte halletti, nasıl kullanacağımı falan gösterdi. 2 ay oldu, bayağı memnunum.
Hocam istediğiniz gibi oyun falan yükleyebiliyor musunuz? Oyun dosyalarını nereden buluyorsunuz?

Switch 1 destekli her oyunu yükleyebiliyorum. Telegram'da bot kanallar var, oyunun adını yazıyorsun, direkt linkini veriyor, indirip USB ile atıyorum.
Türkçe dublaj yapılıyor mu, denediniz mi?

Hayır değil. Zaten kırdıracağınız kişi sizi yönlendirir merak etmeyin. Kırdırma işleminde sıkıntı çıksa dahi (%0.01) genellikle esnaf yeni switch verir yani telafi eder.
Hocam yaptırdığınız dükkanın ismi Delta mıydı?

Fatih Tahtakale civarına yakınsan, Görkem Konsol yapıyor zaten piyasada namı olan bir abimiz. Çip takmayı bilmiyorken 4-5 tane kırdırmıştım.

Kırdırma işleminde sıkıntı çıksa dahi (%0.01) genellikle esnaf yeni Switch verir yani telafi eder.

Ek olsun, Lite'da sorun yaşayacaklarını sanmam; kısa devre yapabileceğin en uzak noktalardan biri . OLED gibi cihazlarda kamikazeden sorun yaşanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…