Şu ara Nintendo Switch Lite modeline kafayı taktım. Ne düşünüyorsunuz?
OLED ile farklarını biliyorum ve Lite bana daha uygun. Sıfır almayı planlıyorum. 2. el güvenmiyorum. 1-2.000 TL için risk almak istemiyorum. Yatmadan önce birkaç saat, yolda vs oynamak için.
Bayağıdır PC'den oyun oynamıyorum, oyun zevkim kaçtı biraz. Çok ağır oyunlar oynadım arka arkaya. İyi gelir diye düşündüm, merak da ediyorum.
El konsolu diyebileceğimiz boyutlarda ki en eli yüzü düzgün konsollardan biri fakat tavsiyem çip taktırman yoksa 4-5 oyun alman demek Switch Lite parası ödemen demek
Bunun yerine Steam Deck almak daha mantıklı. Nintendo Switch oyunlarını iyi oynatır ve başka konsol oyunları oynamak istersen mesela 3DS veya DS. Sorunuz bir şekilde oynatır.
Bunun yerine Steam Deck almak daha mantıklı. Nintendo Switch oyunlarını iyi oynatır ve başka konsol oyunları oynamak istersen mesela 3DS veya DS. Sorunuz bir şekilde oynatır.
Şu ara Nintendo Switch Lite modeline kafayı taktım. Ne düşünüyorsunuz?
OLED ile farklarını biliyorum ve Lite bana daha uygun. Sıfır almayı planlıyorum. 2. el güvenmiyorum. 1-2.000 TL için risk almak istemiyorum. Yatmadan önce birkaç saat, yolda vs oynamak için.
Bayağıdır PC'den oyun oynamıyorum, oyun zevkim kaçtı biraz. Çok ağır oyunlar oynadım arka arkaya. İyi gelir diye düşündüm, merak da ediyorum.
Bu arada konudan alakasiz. Benim hem Switch Lite'im (cipli) hem de PSP'im var. PSP daha cok sariyor benim icin. Fakat soyle bir sey var. Switch Lite'i sifir alip cip taktirirsan hem PSP oynarsin hem de Switch oyunlarini oynarsin.
Oyunlara ilgim olsa yarın gidip alacağım ilk konsoldur kendisi. Çok güzel ya. Süs niyetine bile almak istiyorum. Keşke multimedya aracı olarak kullanabilsek. Ama sadece oyun için tasarlanmış. Nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorsanız alabilirsiniz.
Oyunlara ilgim olsa yarın gidip alacağım ilk konsoldur kendisi. Çok güzel ya. Süs niyetine bile almak istiyorum. Keşke multimedya aracı olarak kullanabilsek. Ama sadece oyun için tasarlanmış. Nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorsanız alabilirsiniz.
Steam Deck emülatörle şarj süresi doğru düzgün olmayacak ağır ve taşınabilirliği daha düşük bir cihaz. 3DS tarzı konsolların emülasyonda verdiği zevk iğrençten öte oynamasanda olur. Nintendo Switch'in her oyununu iyi oynatmıyor zamanında kullandığım ASUS ROG Ally Z1 Extreme bile Zelda'da performans modu 1080p de 50-60 FPS veriyor ki Steam Deck'i yerden yere vuracak güçte. Ayrıca şu an Lite'ın 2 katı bir fiyata satılan konsol.