Nintendo Switch Lite alınır mı?

Su an sifir Lite'lar 7 bin TL'yken Steam Deck'ler 20.000 civari. 3 kati desek daha dogru olur.

Su an sifir Lite'lar 7 bin TL'yken Steam Deck'ler 20.000 civari. 3 kati desek daha dogru olur.

2. eline göre hesapladım diyebiliriz şu an 13-14 bin bandına Steam Deck bulunabilir ama yine mantıksız git onun yerine laptop al şarjı azalınca performansı düşen konsol mu olur ya.

O zamanda taşınabilinirliğinin anlamı kalmıyor hocam.
Kimisi icin dert degil bu. Laptop gibi bir seye donusuyor gerci. Aslinda burada en onemli husus, arkadas ne oynayacak? Mario, Zelda, Pokemon'a raziysa tamam Switch Lite alinir ciplemek sartiyla. Fakat RDR 2'yi veya Witcher 3'u (biliyorum Switch'de var Witcher 3 fakat berbat calisiyor.) Oynayacaksa, Deck + powerbank daha mantikli.

2. eline göre hesapladım diyebiliriz şu an 13-14 bin bandına Steam Deck bulunabilir ama yine mantıksız git onun yerine laptop al şarjı azalınca performansı düşen konsol mu olur ya.
Ikinci el alirsam rahat edemem demis konu sahibi. O yuzden sifir fiyatini baz aldim.

Yolda Witcher 3'ü yüklemeyi bekleyeceğime Switch'i açar bir el Mario Kart girerim şahsen.

YouTube vs var galiba. Ama tam multimedya aracı olarak kullanılmaz onlar ya.

Ama güzel oyunlar var kesinlikle. Herkese hitap eden oyun çok.
Youtube var evet. Ama kısıtlı. Ayrıca MP3 ve MP4 dosyası oynatman için konsolu kırman gerekiyor. Tarayıcısı gizli olduğundan erişmen çok zor. Bu da internete erişimine kısıtlama koyuyor. Bir de şöyle bir şey var. Bunların hepsini başarsan bile Nintendo politikalarından dolayı Konsolu kapatabiliyor eğer tespit ederse. Yani konsolu çalışmaz hale getiriyor. Garantiyi yakıyor.

Ağır oyunları oynadı sanırım. Ki Nintendo'da Mario vs sarar. Onları oynamak için alıyor muhtemelen.

Güzel olur hocam. Sıfır alıp kırdırırsanız oyunda almak zorunda kalmazsınız. Zaten Lite ında amacı öyle bir şey.
El konsolu diyebileceğimiz boyutlarda ki en eli yüzü düzgün konsollardan biri fakat tavsiyem çip taktırman yoksa 4-5 oyun alman demek Switch Lite parası ödemen demek
Evet hocam çipletcem. Yoksa mantıklı değil.
Bunun yerine Steam Deck almak daha mantıklı. Nintendo Switch oyunlarını iyi oynatır ve başka konsol oyunları oynamak istersen mesela 3DS veya DS. Sorunuz bir şekilde oynatır.
Hocam pahalı. Ben uygun ve ele iyi geliyor diye Lite bakıyorum zaten.
Bu arada konudan alakasiz. Benim hem Switch Lite'im (cipli) hem de PSP'im var. PSP daha cok sariyor benim icin. Fakat soyle bir sey var. Switch Lite'i sifir alip cip taktirirsan hem PSP oynarsin hem de Switch oyunlarini oynarsin.
Çipleteceğim, o zaman PSP oyunlarıda mı dahil oluyor? Mesela hangileri?

Konsolun çalışmaması gibi bir durum yok online banı yiyorsun korsan oyun yine indirip kullanabilirsin. CFW de çift mod var bir orijinal yazılım bir de korsan yazılım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…