Nintendo Switch nereden alınmalı?

Makaleler
23
Tüm seçeneklerim başlıktaki gibi. Çipli OLED veya V2 alacağım. Mağazadan alırsam ve bir sürprizle karşılaşırsam muhatabım olur. Param Güvende ile alırsam tüm fonksiyonların çalıştığına emin olduktan sonra sistem üzerinden onaylarım ya da iade ederim. Elden, yani sahibinden alırsam riske mi girmiş olurum? Hangi yöntemi tercih ederdiniz?

Türkiye'de resmi olarak Nintendo satılmıyor ki.
Bazen Media Markt'da görürdüm eskiden.

En güzeli bir akraba varsa yurt dışında yaşayan veya gidecek olan ondan istemek en iyisi.

Türkiye'de resmi olarak Nintendo satılmıyor ki.
Bazen Media Markt'da görürdüm eskiden.

En güzeli bir akraba varsa yurt dışında yaşayan veya gidecek olan ondan istemek en iyisi.
Magaza dedigim Vatan, Media Markt gibi degil. Yurt disindan getiren esnaflar oluyor. Magazalarinda satiyorlar.

İçi açılmamış ise sorun yaşanmaz. Seri numarasından hangi yılda üretim olduğuna da bakılabiliyor. Vidaların rengi atmadıysa açılmamış oluyor diye biliyorum normalde ama kullanımda da olabilecek bir durum bu. O yüzden detaylı bakmak lazım vidalara, içi parlamıyorsa sıkıntı yoktur. Bence konsol konusunda bir sorun yaşanmaz, asıl yaşanabilecek olan şeyler başka. Ben aldığımda joycon bozuk gelmişti mesela, satıcı kıl biri çıksa uğraş dur, belki gelir iftira bile atar bilemeyiz. Yani sorun yaşamamaksa amaç, satıcı en önemlisi bence. Elden zaten cihaza bakmak kolay, iki vidaya bakarsın ısınmasına sesine bakarsın alırsın. Joyconlar soru işareti ama test etmek lazım ciddi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…