KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.679 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.032 11 Şubat 2025 #11 erdym dedi: Erişim istiyor hocam. Eki Görüntüle 123464 Genişletmek için tıkla... Link paylasmak yasakmis. Bu konuya bakin bir. Ben buradan girmistim. Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu | DonanımHaber Forum » Sayfa 124 Üst edit: Konsoluna çip montajı yaptırmak isteyen arkadaşlar p.m. ile ulaşabilirler! Önemli Not: Burada paylaşılan tüm bilgiler homebrew kullanım amaç - Sayfa 124 forum.donanimhaber.com @erdym oldu mu? Son düzenleme: 11 Şubat 2025
erdym dedi: Erişim istiyor hocam. Eki Görüntüle 123464 Genişletmek için tıkla... Link paylasmak yasakmis. Bu konuya bakin bir. Ben buradan girmistim. Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu | DonanımHaber Forum » Sayfa 124 Üst edit: Konsoluna çip montajı yaptırmak isteyen arkadaşlar p.m. ile ulaşabilirler! Önemli Not: Burada paylaşılan tüm bilgiler homebrew kullanım amaç - Sayfa 124 forum.donanimhaber.com @erdym oldu mu?
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 12 Şubat 2025 #12 Simon dedi: Meraklisi bulur. Kimsenin reklamini yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Reklam olacağını sanmıyorum. Belirli yamaları paylaşabilirsiniz bence. Her oyun için üç adet olacak şekilde.
Simon dedi: Meraklisi bulur. Kimsenin reklamini yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Reklam olacağını sanmıyorum. Belirli yamaları paylaşabilirsiniz bence. Her oyun için üç adet olacak şekilde.
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.679 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.032 12 Şubat 2025 #13 ErlikÇağlar dedi: Reklam olacağını sanmıyorum. Belirli yamaları paylaşabilirsiniz bence. Her oyun için üç adet olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Sinnerclown ve Soner Cakir'in Discord'undan baktim yamalara.
ErlikÇağlar dedi: Reklam olacağını sanmıyorum. Belirli yamaları paylaşabilirsiniz bence. Her oyun için üç adet olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Sinnerclown ve Soner Cakir'in Discord'undan baktim yamalara.
ErlikÇağlar Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.208 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 6.668 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu 12 Şubat 2025 #14 Simon dedi: Sinnerclown ve Soner Cakir'in Discord'undan baktim yamalara. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Eğer ki bendekini çipletirsem bir ara SMT5 akarrrr.
Simon dedi: Sinnerclown ve Soner Cakir'in Discord'undan baktim yamalara. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Eğer ki bendekini çipletirsem bir ara SMT5 akarrrr.
A asept1c Çalışkan Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 22 Şubat 2025 #15 Selamın aleyküm yama arşivine nasıl ulaşacağım
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.679 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.032 22 Şubat 2025 #16 asept1c dedi: Selamın aleyküm yama arşivine nasıl ulaşacağım Genişletmek için tıkla... Soner Çakırın Discord kanalını araştırın. Bir de Sinnerclownceviri.net'e göz atın.
asept1c dedi: Selamın aleyküm yama arşivine nasıl ulaşacağım Genişletmek için tıkla... Soner Çakırın Discord kanalını araştırın. Bir de Sinnerclownceviri.net'e göz atın.
A asept1c Çalışkan Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 1 23 Şubat 2025 #17 Simon dedi: Soner Çakırın Discord kanalını araştırın. Bir de Sinnerclownceviri.net'e göz atın. Genişletmek için tıkla... cuphead çevirisini arıyorum ama bulamadım var mı acaba
Simon dedi: Soner Çakırın Discord kanalını araştırın. Bir de Sinnerclownceviri.net'e göz atın. Genişletmek için tıkla... cuphead çevirisini arıyorum ama bulamadım var mı acaba
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.679 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 16.032 23 Şubat 2025 #18 asept1c dedi: cuphead çevirisini arıyorum ama bulamadım var mı acaba Genişletmek için tıkla... Bu konudaki Telegram kanalinda dosyalar kisminda yamalar mevcut. Nintendo Switch Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Merhabalar CFW li cihazım bulunmakta bu cihaza türkçe yama yapılabilir mi veya türkçe yama olan oyunlar bulunuyor mu ? forum.donanimhaber.com
asept1c dedi: cuphead çevirisini arıyorum ama bulamadım var mı acaba Genişletmek için tıkla... Bu konudaki Telegram kanalinda dosyalar kisminda yamalar mevcut. Nintendo Switch Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Merhabalar CFW li cihazım bulunmakta bu cihaza türkçe yama yapılabilir mi veya türkçe yama olan oyunlar bulunuyor mu ? forum.donanimhaber.com
B bullet Üyecik Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 2 18 Mart 2025 #20 Linklere nasıl ulaşırız hocam? Nereden indirebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025