Sen ne güzel yalan söylüyorsun öyle. 3 farklı tarayıcıda googlea rewadis yazıp ara dedim, 2sindeki sıralama aşağıda. 3.de de ilk 4 aynı ama yerleri farklı. İlk 4 sırada DC ve Telegram adreslerimiz çıkıyor. Artı bu forumdaki Launcher konumuz da çıkıyor. Bizim kulvarımız, çeviri tercihlerimiz hatta zihniyetimiz farklı. Bir kere bizim ünlü olmak gibi, çevirilerimizi herkes kullansın gibi bir derdimiz yok. Popüler diye bugüne kadar bir tane oyun çevirmedik. Konusunu açalım diyeceğimiz çeviri varsa gelir buraya konusunu açarız öteki türlü Telegram sayfamızdan öğrenirsiniz. Biz çevirilerimizi verdiğimiz emeklerin kıymetini bilen, kararlarımıza saygı duyanlar kullansın düşüncesindeyiz. Önüne gelen kullansın düşüncesinde değil. Herkes çevirilerimizi kullansın istesek havuz sistemi getirmezdik. Gerçi havuz sisteminin asıl gelme nedeni yama hırsızlarıdır. Ücretli çevirilerimizi 25 30 lira gibi bir fiyattan satıyorduk o dönem. Başımızdan geçen bu hırsızlık olayından sonra havuz sistemi getirip daha kapalı bir grup haline geldik. Hatta daha beterini söyleyeyim bedava verdiğimiz yama bizden habersiz parayla satıldı bir takım yerlerde. Bizde bunu öğrenince havuza koyduk. Ben açılmasını söyledim zaten ortalığa düşmüş yani çalınmış diye ama arkadaşlar 2. havuzun kalan ufak kısmı da dolsun öyle açalım dediler.
VirusTotal'in algoritma değişmesi sonucu 2 3 uyarı çıkan Launcher bir anda 35-40 uyarı vermeye başlayınca -ki o dönem VirusTotal anonymousun launcherında bile 20 25 uyarı veriyordu- Technopat'tan virüslü içerik diye süresiz ceza aldık. Öyle olunca biz de bıraktık orayı, halbuki false pozitive idi. Dh ise ortamı yüzünden terk ettik. Ayda yılda bir girip bakıp çıkıyoruz o kadar. Kısacası hiçbir şey bildiğin yok, insanların verdiği emeklerden bihabersin, oradan buradan hatta yama hırsızlığıyla meşhur yerlerden milletin yamasını toplamışsın X ekibi Launcher şartı koşuyor, y üyelik-yorum istiyor Z ekibi sitemizden indirin diyor, vs diye millete bir ton laf ediyosun. Topluca tekil link olarak paylaşmandan ziyade o çevirileri yapmak için onca emek veren insanlara bu kadar laf etmenden rahatsız oldum ben.
Eki Görüntüle 231210