Nintendo Switch V1 vs V2 vs OLED

Makaleler
23
Hepsi cipli cihaz. V1 serisinin batarya omru rezalet diye biliyorum. Ayrica cipli kullanmak icin PC'den payload dosyasiyla cihazi hekate olarak acmamiz gerekiyormus sanirim. Ugrastirici geliyor kulaga. OLED ile arasinda tam 6.000 TL fark var. OLED'in fiyati nakit 15.000'ken V1'in fiyati 9.000 TL. Bir de simdi V2 buldum. O da 11.500 TL. Sizce hangisi daha mantikli?

V2 yada OLED.
V1 ile arasında 2.500 fark var net değer.

OLED.
7 inç.
Pil süresi.
Stant.

Farklar bunlar diye hatırlıyorum. Dışarıda kullanacaksan veya pil süresine önem veriyorsan tartışmasız OLED almaya değer. Ben daha şarjı bir kere bile bitiremedim.

Ben V2 alirdim su durumda. OLED ekran icin 3500TL fark vermeye deger mi bilemedim. Sonucta batarya performanslari ayni, donanimlari da ayni. V1'i gec zaten.

Aynı değil batarya performansları.

Oled>v2>v1 diye gidiyor.

Öyle inanılmaz bir fark yok aslında kullanılmış cihazlarda yarım saat falan anca oynuyor. V1 de 2 kat daha az batarya süresi var.

Ekrana takılmam dersen V2 al geç. Ana oyun cihazı olmuyor zaten bunlar bence farkı ödemeye gerek yok. He bir de stant farkı var fakat şahsen ben arkadaşlarla Mario Kart dışı kullanmadım.

V2 olan baskasina satilmis. Su an seceneklerim arasinda sadece V1 ve OLED var. Fakat acikcasi OLED'e verecegim parayla en kotu Retroid Pocket 5 alabiliyorum. 12-13 bine bulabilsem OLED'i alirdim.

V2 olan baskasina satilmis. Su an seceneklerim arasinda sadece V1 ve OLED var. Fakat açıkçası OLED'e verecegim parayla en kotu Retroid pocket 5 alabiliyorum. 12-13 bine bulabilsem OLED'i alirdim.

V1 alacağına alma daha iyi. Batarya süresi 2 saat olan cihazın elde kullanma özelliği olsa ne olur olmasa ne olur zaten çok hızlı dolan bir cihaz da değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…