YouTube Niş ve CPM oranları, nereden öğrenilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PoseidonWhisper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 143
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Merhaba.

İnternet yükleme hızım çok düşük olsa ve hobi olarak düşünsem de asıl amacım kitlenin nelere dikkat ettiğini, içerikleri nasıl tükettikleriyle, hangi videonun neleri çok öne çıkıyor gibi konularla ilgilensem de YouTube tarafına ben de girmek istiyorum. Kısacası sevdiğim alanlar hakkında içerikler oluşturmak istiyorum. Bu anlamda hangi nişlerin ne kadar kazandırdığının güncel bir listesini resmi yerler veya sosyal medya anlamında dikkate alınabilecek yerlerden varsa nasıl takip edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
vidmetricslab sitesinde niş temalı bir araç var mı ama tam olarak istediğin şey midir bilmem : https://www.vidmetricslab.com/niches
Ülkeler ve her bir türün izlenme başına ne kadar dolar kazandırdığı gibi bilgiler oluyor hocam, genelde YouTube'da CPM oranlarını anlatıyorlar bunun net bilgisini YouTube kanalı açmadan görüp göremediğimizi anlamaya çalışıyorum. Gönderdiğiniz sitede bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…