Enpara ile denedim, İşbank ile denedim ve 1-2 kartla daha denedim hepsinde aynı hata. Goodbydpi'i kaldırıp WARP ile denedim, tarayıcıdan denedim falan ama yok arkadaş alamıyorum Nitro'yu. USD ile ödeme yaparak denedim yine olmadı. Nasıl alacağım ben bu Nitro'yu?

Enpara ile denedim, İşbank ile denedim ve 1-2 kartla daha denedim hepsinde aynı hata. Goodbydpi'i kaldırıp WARP ile denedim, tarayıcıdan denedim falan ama yok arkadaş alamıyorum Nitro'yu. USD ile ödeme yaparak denedim yine olmadı. Nasıl alacağım ben bu Nitro'yu?
Kankam yasaklandığı için olabilir.

Bende de aynı şeyi diyor siz alabildiniz mi?
Evet, alabildim. İşbankası ile tekrar deneyeyim dedim olmadı. Sonra bir gün Uygulamasını kurcalarken abuk subuk hiç alakası olmayan bir yerde sözleşme metni koymuşlar ama cidden ne bildirim var ne uyarı. Sözleşme güncellendiğine dair SMS bile almadım. Onu onayladıktan sonra ödemeyi kabul etti.
Kankam yasaklandığı için olabilir.
Yok, alınabiliyor.

Evet, alabildim. İş Bankası ile tekrar deneyeyim dedim olmadı. Sonra bir gün Uygulamasını kurcalarken abuk subuk hiç alakası olmayan bir yerde sözleşme metni koymuşlar ama cidden ne bildirim var ne uyarı. Sözleşme güncellendiğine dair SMS bile almadım. Onu onayladıktan sonra ödemeyi kabul etti.

Yok, alınabiliyor.

Hangi yerde yurt dışı piyasalar kısmında mı? Söyleyebilir misiniz?