cansux 16 Becerikli Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 274 Çözümler 1 Beğeniler 113 7 Mayıs 2026 #1 Merhaba, birçok farklı kart denedim Troy olmamasına rağmen hiçbir türlü alamıyorum kartımda da bir sorun yok yurt dışına da açık.
Merhaba, birçok farklı kart denedim Troy olmamasına rağmen hiçbir türlü alamıyorum kartımda da bir sorun yok yurt dışına da açık.
enes Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12 Beğeniler 10 7 Mayıs 2026 #2 Aynı sorundan 3 yıllık aboneliğimi kaybettim.
The Semih 52 Başarılı Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 856 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 588 7 Mayıs 2026 #3 cansux dedi: Merhaba, birçok farklı kart denedim Troy olmamasına rağmen hiçbir türlü alamıyorum kartımda da bir sorun yok yurt dışına da açık. Eki Görüntüle 247077 Genişletmek için tıkla... Telefonun faturalıysa, Google Play üzerinden Discord gir ödeme yap faturana yansıt. Geçiçi çözüm bu geldi aklıma.
cansux dedi: Merhaba, birçok farklı kart denedim Troy olmamasına rağmen hiçbir türlü alamıyorum kartımda da bir sorun yok yurt dışına da açık. Eki Görüntüle 247077 Genişletmek için tıkla... Telefonun faturalıysa, Google Play üzerinden Discord gir ödeme yap faturana yansıt. Geçiçi çözüm bu geldi aklıma.
Teknopatici 52 Uzman Katılım 24 Şubat 2026 Mesajlar 265 Çözümler 1 Beğeniler 68 7 Mayıs 2026 #4 Vakıfbank World'den yaptım ben sorunsuz şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2026
Hasan Merkit 52 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.361 Makaleler 14 Çözümler 109 Beğeniler 8.734 7 Mayıs 2026 #5 Sanal banka kartı deneyebilirsiniz. Ben geçen ay Ziraat sanal Visa kart üstünden başarılı ödeme yaptım.
Sanal banka kartı deneyebilirsiniz. Ben geçen ay Ziraat sanal Visa kart üstünden başarılı ödeme yaptım.
Vadbav Üstün Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 7 Mayıs 2026 #6 enes dedi: Aynı sorundan 3 yıllık aboneliğimi kaybettim. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık gittiyse eski fiyat durumuda gitmiştir değil mi? Benim 4 senelik falan 27 lira mi ne kesiyor hala. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2026
enes dedi: Aynı sorundan 3 yıllık aboneliğimi kaybettim. Genişletmek için tıkla... 3 yıllık gittiyse eski fiyat durumuda gitmiştir değil mi? Benim 4 senelik falan 27 lira mi ne kesiyor hala.
KS KS cansux 16 Becerikli Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 274 Çözümler 1 Beğeniler 113 7 Mayıs 2026 #7 Hasan Merkit dedi: Sanal banka kartı deneyebilirsiniz. Ben geçen ay ziraat sanal Visa kart üstünden başarılı ödeme yaptım. Genişletmek için tıkla... Denedim ya, Nays Enpara sanal, fiziksel tüm kartları denedim yine de kabul etmiyor. En başta fatura adresini ya da ödeme yöntemini kontrol edin diyordu sonradan geçersiz ödeme demeye başladı artık deneyemiyorum da kısıtlama yedim çok denediğim için.
Hasan Merkit dedi: Sanal banka kartı deneyebilirsiniz. Ben geçen ay ziraat sanal Visa kart üstünden başarılı ödeme yaptım. Genişletmek için tıkla... Denedim ya, Nays Enpara sanal, fiziksel tüm kartları denedim yine de kabul etmiyor. En başta fatura adresini ya da ödeme yöntemini kontrol edin diyordu sonradan geçersiz ödeme demeye başladı artık deneyemiyorum da kısıtlama yedim çok denediğim için.