Discord Nitro ödemesini kabul eden banka var mı?

Jennifer

Üstün
Yer
Battalgazi
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda ıninal de kapandı malum, Papara ve Ziraat Bankası üzerinden ödeme yapınca hata verip iade ediyor. Her ay gift aktifleştirmek istemiyorum, kabul eden bir banka var mı bildiğiniz?

Ben güncel olarak Papara'dan ödeme yapıyorum, bende herhangi bir sorun bulunmuyor istersen Papara destekle iletişme geç.

Hocam bir gelişme var mı? Aynı sorun benim de canımı sıkıyor fena halde, hangi kartı denersem deneyeyim bir türlü ödemeyi kabul etmiyor.

Arkadaşlar mesajlarınızı göremedim özür dilerim (ne bildirim geldi ne de başka bir şey), Enpara hesabı açıp Mastercard kart aldıktan sonra başarıyla ödemeyi yaptım, muhtemelen Mastercard olan diğer bankalarda da çalışması lazım.

Ben güncel olarak Papara'dan ödeme yapıyorum, bende herhangi bir sorun bulunmuyor istersen Papara destekle iletişme geç.

İletişime geçtiğimde sadece iadeniz başarılı olmuştur denilmişti, zaten imkanı yok yasaklanmasından sonra geri açmalarına.

Papara kullanıyorum, herhangi bir problem yaşamadım ben de.

Hesabım yeniydi, muhtemelen orada takıldım.

Hocam bir gelişme var mı? Aynı sorun benim de canımı sıkıyor fena halde, hangi kartı denersem deneyeyim bir türlü ödemeyi kabul etmiyor.

Enpara hesabı açabilirsiniz hocam arkadaşımdan duyduğuma göre İş Bankası'da çalışıyor.

Nasıl 27 lira ödüyorsunuz?

Yıllardır ödüyorum, eğer 2023 ortalarından önce alıp devam ettirdiyseniz eski fiyattan devam ediyor. Amacım da zaten yeni fiyatlandırmaya geçmek istemememdi bu yüzden hesap satış sitesinin birisinden gift alıp 1 ay uzattım ve o civarda kart açıp halledebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…