ercebayer Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Beğeniler 10 24 Mayıs 2024 #1 NitroSense, Microsoft Store üzerinden güncelleme yapınca klavye ışık ayarlarım bozuldu. Silip en güncel sürümünü yükledim. İnstaller kuruyor ama uygulama bir türlü açılmıyor ve nitro sense tuşu tepki vermiyor.
NitroSense, Microsoft Store üzerinden güncelleme yapınca klavye ışık ayarlarım bozuldu. Silip en güncel sürümünü yükledim. İnstaller kuruyor ama uygulama bir türlü açılmıyor ve nitro sense tuşu tepki vermiyor.
0xraptoRwave Üstün Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 1.476 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 1.046 Yer İstanbul 31 Mayıs 2024 #2 Sadece aydınlatma için soruyorum, OpenRGB kullandınız mı?
KS KS ercebayer Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Beğeniler 10 31 Mayıs 2024 #3 Müsait bir zamanda denerim 0xraptoRwave dedi: Sadece aydınlatma için soruyorum, OpenRGB kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Denedim programı ama nitro sense harici bir şey yok bunların hepsini nitro sense ile de yapabiliyorum. Son düzenleme: 1 Haziran 2024
Müsait bir zamanda denerim 0xraptoRwave dedi: Sadece aydınlatma için soruyorum, OpenRGB kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Denedim programı ama nitro sense harici bir şey yok bunların hepsini nitro sense ile de yapabiliyorum.