Migros`ta yakalarsanız ikide bir indirime girip duruyor Rexona deodorant 1 günden daha uzun süre gidiyor Nivea`dan daha iyi tecrübelerime göre. Axe güzel kokuyor ama kısa sürüyor. Nivea ortalama kokuyor 1 gün rahat gidiyor sonra gitmiyor. Rexona rahat sürüyor 1,5-2 gün. 2 al 1 öde kampanyası oldukça alıyorum ihtiyacım oldukça 260 TL oluyor maksimum sanırım ama düşüyor fiyatı 2 al 1 öde kampanyasında. Spreyden daha iyi şahsen sürmeli olanlar almak isteyen olursa.

Migros`ta yakalarsanız ikide bir indirime girip duruyor Rexona deodorant 1 günden daha uzun süre gidiyor Nivea`dan daha iyi tecrübelerime göre. Axe güzel kokuyor ama kısa sürüyor. Nivea ortalama kokuyor 1 gün rahat gidiyor sonra gitmiyor. Rexona rahat sürüyor 1,5-2 gün. 2 al 1 öde kampanyası oldukça alıyorum ihtiyacım oldukça 260 TL oluyor maksimum sanırım ama düşüyor fiyatı 2 al 1 öde kampanyasında. Spreyden daha iyi şahsen sürmeli olanlar almak isteyen olursa.
Blade hakkında düşünceleriniz neler?

Blade hakkında düşünceleriniz neler?
Çok uzun sürmüyor. Sırasıyla azdan çoğa doğru Axe>Blade>Old Spice>Nivea>Rexona diye gidiyor. Axe`in iyi tarafı parfüm yerine geçmesi ama kısa sürüyor 1 gün bile sürmüyor neredeyse. Blade`de yine aynı parfüm gibi ama yine az sürüyor. Old Spice en iyisi parfüm ve uzun süre denge arasında. Nivea biraz güzel kokuyor sadece ama 1 günü aşmıyor etkisi. Rexona sabun gibi kokuyor ama 2 gün rahat sürüyor. Parfümünüz varsa Rexona tercih edilir. Eğer parfüm yoksa Old Spice en iyisi aralarından şu an Wolf Thorn adlı sürmeli deodorantı kullanıyorum ve kokusu şeker gibi olduğu için baya güzel oluyor gün boyunca sürüyor rahat.

Migros, Amazon, Hepsiburada ve trendyola bakın oralarda genellikle kampanya oluyor özellikle Migros`ta ikide bir 2 al 1 öde yapıyorlar. Stokluyorum ikide bir. Şu an Rexona stokladım 2 tane yedek olarak.

Nivea için en çok ucuza girdiği yer Şok ve A101 özellikle şokta çok ucuza bulabilirseniz direk alın 2-3 tane.

Axe için Hepsiburada ile trendyol.

Blade için yine Hepsiburada ve trendyol.

Old Spice için Amazon, Migros bakın genellikle Migros`ta çok yapmıyorlar kampanyasını ama yaparlarsa Migrostan 2 al 1 öde yapmazlarsa da Amazondan ucuza alabilirsiniz.