No Man’s Sky 10. yılını kutluyor!

Oyun zaten çevrimiçi bir oyun, sen sistemlerde gezdikçe yüklüyor. Mesela gitmek istediğin sistem bilgisayarında yoksa offline olarak gidemiyorsun.
O tarz şeylerden haberim var da 15GB yine de komik bir boyut bu kadar geniş skala + sürekli büyük update gelen bir oyun için.
O sırada ZİP'e bile sıkıştırmayan COD

O tarz şeylerden haberim var da 15GB yine de komik bir boyut bu kadar geniş skala + sürekli büyük Update gelen bir oyun için.
O sırada ZIP'e bile sıkıştırmayan CoD

Aslında oyun hala oldukça vasatın altı. Bir gezegen oluşturmak için örnek verirsem 100 tane objeden rastgele seçtiklerini kullanarak bir gezegen oluşturuyor zaten bu yüzden aşırı az yer kaplıyor lakin problem sundukları objeler aşırı yetersiz oyunda güya o kadar gezegen var lakin yapılacak aktivite yok canlıların çoğu geri zekalı konumunda oyunda en son bug ile gezegene çarpan gezegen boyutunda bir base yapıp çıkmıştım. 1-2 yıl sonra girdim Base'imi silmişler

Sırf farklılık olsun diye yapılmaya çalışan oyun gerçek bir amaca hitap etmiyor ve ondan dolayı da başarısız bir oyun bence

Bedavadan biraz pahalıya almıştım sıra gelmedi, prosedural generation güzel bir şey ama asseti kadar çeşitli kombinasyon üretebilir, çoğu şey birbirinin aynısı olmaya başlıyorsa orada zaten artık uninstall vakti bizi bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…