XBOX No Man's Sky 68 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 326
Makaleler
4
Astroneer ile alakalı konu açılmışken üstüne böyle bir konu gelmezse ayıp olur diye düşündüm. No Man's Sky, an itibariyle 170 TL'den 68 TL'ye inmiş durumda. Oyunu deneyimlemiş birisi olarak şunu söylemeliyim ki: Oyunda gezmek, keşif yapmak, üs yapmak ve geliştirmek gibi şeyler artık daha da eğlenceli hale gelmiş. Grafiklerde geliştirmeler yapılmış. Savaş mekanikleri "eh işte" denilecek seviyede olsa bile yine de eğlendirdiğini söyleyebilirim. En azından 1 sene önce çıkmış Starfield'a taş çıkartacak cinsten bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Özellikle uzay gemisi mekanikleriyle. Arkadaşlarla da epey sarar bu oyun.

5 gün sonra indirim bitiyor, bu fiyata yumulun derim. Oyunu almanız durumunda hem Xbox'tan, hem de PC'den oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat adamalık oyun isteyenler için güzel bir seçim.

Aynen öyle ben bu oyunu Game Pass'den 1 yıl önce oynuyordum ve arkadaşlarımla klan kurup tamamen aynısı olan bir death star yapmıştık. Tek sorunu bir yerden sonra mimar sinanlığınız tutmuyorsa tekrara bindiği için sıkabiliyor.

Steam de olmadığı için yapıştıracağım sanırım sağ olun hocam.

Bahtsız bedeviyim yemin ediyorum.

Kötü oyun ya, oyunda benzersiz 4-5 mekan var, toplasan 15 gezegen falan var, 20-30, çeşit yaratık var onun dışında harita neredeyse sonsuz ancak çoğu yaratık, mekanlar, gezegenler cart curt bunların aynısı, tek fark renkleri. NPC'ler zaten birbirinin aynısı, insan yok oyunda hep uzaylı vari yaratıklar var.

Gerçek uzay hissini alamıyorum grafikler fortnite, valorant gibi rengarenk ve çocuksu. Materyal topla geminin modüllerine enerji ver, keşif yaptan öteye gidemeyen bir oyun, hiç Ay, Merkür tarzı atmosferi olmayan gezegen de yok oyunda bu yönüyle de gerçekçilikten uzak.

Tek iyi yaptığı şey gezegene inerken yükleme ekranını hissettirmemesi, onun dışında güzel yanı yok. Elite Dangerous ve Starfield'tan devam.

Hocam Build yapmayı seven biri için muhteşem bir Build sistemine sahip bence. Oyunu aldıktan sonra eski Build'lerimi paylaşırım muhtemel ve aşırı sonsuz neredeyse. (arkadaş death stara claim attığı için yerini bilmiyorum o üzdü bir tek)

Onun dışında dediğiniz doğru bir yerden sonra kendini Full tekrar ediyor. Arkadaş yoksa çekilmez, biz klandan ayrılıp ordu savaşı yapıyoruz kendi aramızda bir de uzay korsanlığı çok iyi oluyor public galaksilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…