ÜLGEN Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 142 Çözümler 1 Beğeniler 66 19 Temmuz 2024 #1 No Man's Sky şu anda Steam'de 24 dolar, Game Pass'te ise 85 TL. Oyun baştan sona elden geçirilmiş ve güncellenmiş: No Man's Sky ürününü satın al | Xbox No Man's Sky is a science fiction game about exploration and survival in an infinite procedurally generated universe. www.xbox.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024
No Man's Sky şu anda Steam'de 24 dolar, Game Pass'te ise 85 TL. Oyun baştan sona elden geçirilmiş ve güncellenmiş: No Man's Sky ürününü satın al | Xbox No Man's Sky is a science fiction game about exploration and survival in an infinite procedurally generated universe. www.xbox.com
mr.esat 64 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.605 Çözümler 12 Beğeniler 5.759 19 Temmuz 2024 #2 Şahane oyundur. Görsel bana ait, contente boğuyorlar güncellemeler ile oyunu.
Elma ısıran 65 Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.839 Çözümler 20 Beğeniler 4.675 Yer Cupertino 19 Temmuz 2024 #3 mr.esat dedi: Eki Görüntüle 66980 Şahane oyundur. Görsel bana ait, contente boğuyorlar güncellemeler ile oyunu. Genişletmek için tıkla... Başlamadan önce bir rehber önerir misin?
mr.esat dedi: Eki Görüntüle 66980 Şahane oyundur. Görsel bana ait, contente boğuyorlar güncellemeler ile oyunu. Genişletmek için tıkla... Başlamadan önce bir rehber önerir misin?
Sercan06 Uzman Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 189 Çözümler 3 Beğeniler 97 Yer Ankara 19 Temmuz 2024 #4 İlk çıktığında rezildi, fiyatına göre tabi. Ben yinede sevmiştim oyunu ama takdir edilesi şekilde düzelttiler ve hala güncelleme yayınlıyorlar. Aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren bir firma oldu.
İlk çıktığında rezildi, fiyatına göre tabi. Ben yinede sevmiştim oyunu ama takdir edilesi şekilde düzelttiler ve hala güncelleme yayınlıyorlar. Aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren bir firma oldu.
KS KS ÜLGEN Başarılı Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 142 Çözümler 1 Beğeniler 66 19 Temmuz 2024 #5 Sarı forum sitesinde "erdeminoff" adlı arkadaş oyunun Türkçe yamasını sürekli güncel tutuyor. Eğer ilgileniyorsanız, göz atmanızı tavsiye ederim.
Sarı forum sitesinde "erdeminoff" adlı arkadaş oyunun Türkçe yamasını sürekli güncel tutuyor. Eğer ilgileniyorsanız, göz atmanızı tavsiye ederim.
mr.esat 64 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.605 Çözümler 12 Beğeniler 5.759 19 Temmuz 2024 #6 Elma ısıran dedi: Başlamadan önce bir rehber önerir misin? Genişletmek için tıkla... Ben kendim keşfetmeye çalışıyorum, hiç reber bilmiyorum valla.
Elma ısıran dedi: Başlamadan önce bir rehber önerir misin? Genişletmek için tıkla... Ben kendim keşfetmeye çalışıyorum, hiç reber bilmiyorum valla.