noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, toplam 9 saat oynadım. Şu an Artemis görevini yapıyorum ama bitecek gibi değil. Oyunun ana hikayesi ne zaman biter?

Sormamın nedeni aslında oyunun beni ne zaman rahat bırakip özgür bir şekilde oynayabi leceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, toplam 9 saat oynadım. Şu an Artemis görevini yapıyorum ama bitecek gibi değil. Oyunun ana hikayesi ne zaman biter?

Sormamın nedeni aslında oyunun beni ne zaman rahat bırakip özgür bir şekilde oynayabi leceğim.
No Man's Sky'ın ana hikayesinin tamamlanması, oyuncunun nasıl ilerlediğine ve görevleri ne kadar hızlı tamamladığına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak, ana hikaye görevlerini bitirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Artemis Görevini Tamamla: Bu görev, ana hikayenin önemli bir kısmıdır. Tüm görevleri mümkün olan en kısa sürede tamamlamaya odaklan.

2. Başka Görevleri Takip Et: Ana hikaye içerisinde genellikle birkaç farklı yan görev de bulunur. Görevleri yavaşça takip ederek ilerlemeye devam et.

3. Zaman Yönetimi: Görevlerin belirli zorluk seviyeleri olduğu için, kaynakları ve ekibi verimli kullanarak görevleri tamamlamayı hedefle.

4. Oyun Süresi: Ana hikayenin tamamlanması, genellikle 20 ila 30 saat arasında sürebilir. Bu süre, kişisel oyun tarzına ve keşif seviyene bağlı olarak değişebilir.

5. Tamamlayıcı İçerikler: Ana hikaye bitince, keşif, inşaat ve diğer yan görevlerle oyunun tadını çıkarmaya başlayabilirsin.

Ana hikaye görevlerini tamamladıkça oyun, seni daha fazla keşif yapmaya teşvik edecek, bu nedenle hikaye tamamlandıktan sonra da özgürce oynayabileceksin.